luni, august 13, 2007

manelele - partea I, II, III, IV ...... L ... C ............. M ...... MMVII


mergeam mai devreme prin oras, fara destinatie, fara chef, si aud dintr-o masina :

" ... Dumnezeu azi ma iubeste
Si cu bani ma rasplateste
Fiindca m-a dus bine capu'
Uite-asa s-a umplut sacu' ... "

fratilor, exista in romania un virus mai periculos decat H5-N1(pentru necunoscatori - gripa aviara), maneaua. am innebunit, pe oriunde ma duc aud numai "la la la, manca-tz-ash gura ta", de parca romanii ar fi minoritari in tara la ei.


TREZIREA !!!!!!!!!!!


ce se intampla cu aceste creaturi negricioase care se dau mari "cantareti"? saracii lautari pe care i-am avut, Dumnezeu sa-i ierte - ma refer la adevaratii lautari - nu la acesti lache care au imprumutat din repertoriul oriental tot ce se putea imprumuta, cred ca se rasucesc in mormant cand aud vaicarelile si bocetele rostite de acesti "cantareti" din popor. sau mai rau, osemintele lor au putrezit complet, atat de acid este, pentru adevaratul lautar, acest gen de "muzica" care se vrea a fi maneaua


asa ca saraca gripa aviara, cred ca d-aia a fugit si ea din tara asta, de frica manelelor. se naste acum o intrebare: saracele pasari or fi murit de gripa aviara ... sau de maneaua aviara ???

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut :) Am inteles esenta acestui articol dar trebuia sa spui neaparat "acesti lache" ? Mie mi se pare ca nu te diferentiezi deloc de ei. Numa' bine! .. si rusine dom'le pt cuvantul ala! Nu e demn de un scriitor.
Multa stima pt acest blog :)

alexxx spunea...

... imi pare rau ca, prin articolele mele, involuntar, rostesc numele sau prenumele unor persoane. deci, imi cer scuze, Domnule Lache, ca v-am pronuntat numele. totusi, in caz ca v-a deranjat cu adevarat, eu consider ca v-am facut reclama scriind din intamplare numele dvs ... sau sunteti de origine franceza si va numiti, de fapt, las

Anonim spunea...

:) Nu stii sa apreciezi o critica. Imi pare rau ca m-ai inteles gresit. E o vorba urata "lache" dar daca tie iti place.. sa fie :)
Numa` bine.