joi, iulie 12, 2007

Despre nervi, prostia omeneasca si politica


Azi am fost un pachet de nervi dupa ce am plecat de la munca. A trebuit sa umblu prin oras dupa mai multe chestii. Cand a sosit momentul sa iau autobozul si sa plec spre casa am stat si m-am gandit daca ar fi bine sa iau o cartela de reincarcare pentru mobil, din oras sau din cartierul in care stau. Am decis sa merg in cartier. Am observat cu stupoare ca nu au cartele valorice de 5 euro. Asta asa... ca primul nerv al zilei. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, cand am ajuns acasa si am deschis usa, m-a lovit in freza o caldura infernala in ciuda faptului ca a plouat toata noaptea si afara e racoare si bine. Eu nu suport caldura. Sufar cu nervii de la caldura. Am dat toate gemurile de perete sa se racoreasca si deodata primesc un telefon. Era prietena mea, cu care m-am certat dintr-un motiv destul de banal la prima vedere. In fine... ideea e ca m-am enervat iar.
Am deschis calculatorul si am citit ceva interesant intr-un blog, cum ca ar fi avut loc o intalnire intre bloggeri si oamenii politici cu blog.
Si iar mi-am facut nervi. Ce mama dracu' cauta oamenii politici in blogosfera? Si culmea... oameni cum ar fi chiar Adrian Nastase. Am trait sa o vad si pe asta... si-a facut blog dupa ce acum ceva vreme si Mircea Geoana si-l lansa pe al lui. Asta chiar ma exaspereaza. Oamenii astia de la PSD nu au altceva de facut? Sa se duca si sa ne lase in pace ca ne-au plictisit destul cu ideile si doctrinele lor comuniste preluate de la tata Ion "Ilici" Iliescu.
Apropo de politica, ma mai enerveaza ceva. Oamenii care il tot injura pe Basescu. Bai oameni buni voi sunteti cretini? Ce vina are Basescu de il tot injurati? Eu cred ca lumea asta a luat-o razna si nu vede ca javra aia de Tariceanu e capul tuturor rautatilor. Pai sa o luam logic.
Ieri citeam pe net un articol intitulat "Voi promulga Legea pensiilor, dar aratati sursa banilor". In acel articol vad tot felul de cretini, babuini autohtoni si gusteri de gara din care este compusa in mare parte (din pacate) aceasta "minunata" tara, care comenteaza si isi dau pererea lor de mari specialisti. Bai nene! Plecati la culcare. Nu-i de voi aici. Sau poate aveti destui bani sa acceptati ca Basescu sa dea verde legii pensiilor propusa de Tariceanu in care se specifica destul de clar ca banii care se vor duce la stat pentru marirea pensiilor vor veni prin MARIREA CONTRIBUTIILOR NOASTRE. Stiti ce inseamna asta dragi comentatori si jignitori de Basescu? Ca Tariceanu doreste sa vi se mai ia din banii de la salariu si sa-i puna la pensii. Va e clar? Intelegeti sau trebuie sa desenez pentru ca in cretinismul in care traiti nu puteti intelege asta?
Nu vreau sa fiu inteles gresit... chiar vreau ca batranii sa beneficieze de pensii mai mari si sa traiasca mult mai decent dar NU DIN BANII MEI! Eu nu vreau sa mai dau bani la stat din salariul meu care e oricum de cacat si sa contribui la pensii pentru ca asa vrea Tariceanu. Sa se duca dracu' cu tot cu partidul lui.
Administratia publica e atat de stufoasa si de inutila incat daca ar fi sa mai taie din banii care se duc in fondurile ei, s-ar face un buget care ar permite o marire de 70% a pensiilor. Ziceti ca nu se poate? Eu va zic ca se poate. Sa-mi spuna si mie cineva cand l-a ajutat eficient administratia publica sa-si rezolve problemele? Se poate sa-i fie rezolvate problemele cuiva fara sa fie trimis din institutie in institutie? NU! De ce nu se face un sistem eficient care sa nu mai puna omul pe atatea drumuri si sa faca mai multe treburi deodata, sa nu se mai cheltuiasca atatia bani aiurea? O parte din acei bani se pot duce la fondul de pensii.
Dar nu se poate dom'le! De ce? Pentru ca trebuie sa "mananca si gura lor o paine" cum ar spune cineva. Aia e... si pentru asta tot cetateanul cu un salariu de cacat sa plateasca nu? Cine altcineva?
Pana la urma tot Basescu e vinovat ca-l trage de maneca pe Tariceanu sa-i arate de unde scoate bani pentru pensii nu? In mentalitatea unor romani cretini si idioti asa e! Romanilor care gandesc asa le-as pune impozit pe salariu 70%. Ca asa e cel mai corect daca aveti prea multi bani sa va permiteti sa mai dati si la stat. Altfel nu se explica critica si injuriile pe care i le aduceti lui Basescu pentru ca a luat aceasta atitudine.
Oricum felicitari presedintelui Traian Basescu si sa ne scape o data de gunoiul asta de Tariceanu.
Si cu asta inchei pentru ca e o zi prea enervanta sa mai scriu ceva acum.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da, dom'le, fiecare sa-si vada de pensionarul lui. Eu am una bucata tata pensionar, mai bine ii dau lui 100 de lei acolo alocatie sa aibe de un sparanghel (in cazul meu de o berica). Nu mai vrem taxe!