joi, iulie 12, 2007

Manelele, mai rau decat gripa aviara!


sa incep prin a va spune care este culmea manelistilor: sa ai masina fara numar ... fara numar ... fara numar ... fara numar ... fara numar... fara numar... fara numar... fara numar haios, nu?

NUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!

aceasta chestie ma doare, si nu numai pe mine. m-am saturat ca sa aud mai pe toate strazile, din masini care - de altfel, se vor a fi luxoase - vaicareli, plansete, bocete si alte "manifestari sufletesti" si nazale ale unora care se vor a fi "MARI CANTARETI", dar care, pana la urma, nici nu STIE sa VORBESTE. sau stiu, sau ce conteaza? iar ajung la concluzia ca ROMANIA e o tara de rahat, in care toti nespalatii si imputitii fac legea. de ce? pentru ca sunt lasati de jegosii in costume care ocupa functii prin institutii publice.


mai sunt scarbit de o chestie: masinile nemtesti, atat de cautate si de elegante, in speta BMW si Mercedes, nu mai au fratilor nicio valoare in tara asta a noastra, ca la volanul lor vezi doar cefe groase si "bronzate" - asta daca te uiti din spatele masinii si poti vedea prin geamurile fumurii, ca doar asa-i la moda. daca te uiti din fata, ti se pare ca-l vezi de fiecare data pe acelasi "negrotei" buhait, cu tinicheaua atarnata la gat, chel sau tuns scurt. doar ti se pare, oricum toti seamana intre ei de parc-ar fi frati. si daca s-au dat jos din masina, ii vezi imbracati numai in treninguri de firma - acum ca e vara, in pantaloni trei sferturi, cu un maieu mulat pe ditamai burtoiul de nici ei nu mai stiu daca au organ sexual sau nu pentru simplul motiv ca nu-l vad si incaltati cu papuci ce lasa sa se vada pe calcaiele lor trei, patru, uneori chiar cinci straturi de jeg(dar e jeg plimbat in mertzan). mi se face rau cand vad trei randuri de burta care chinuie bietele amortizoare ale unei astfel de masini. de ce nu vedem un "nigger autohton" coborand dintr-un logan de exemplu? va raspund tot eu - probabil datorita faptului ca are cutie manuala si nu poate schimba treptele deoarece are ambele maini ocupate: stanga o balanseaza pe volan, aratand ca el e sofer, iar dreapta o tine pe piciorul blondei de langa el. de ce zic blonda? dar cate brunete ati vazut voi, dragii mei, in dreapta unui astfel de specimen? inca o dovada ca totusi, brunetele sunt altfel decat blondele - NO OFFENCE.


in concluzie, degeaba esti un om de afaceri respectat - occidentul a asociat deja imaginea mercedes si bmw in romania cu acesti "bronzati din nastere" care se vor mari smecheri, dar daca-i scuturi putin, nu te alegi de pe urma lor decat cu niste purici si capuse ...

2 comentarii:

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Din pacate Alex... (agri)cultura generala a tiganilor si a romanilor in acelasi timp nu le permite sa inteleaga ca sunt penibili. Atata timp cat o sa avem in tara oameni cu IQ subunitar, asa va fi mereu... Speram ca generatia viitoare poate schimba ceva desi dupa cum pare de acum... suntem pierduti.
Tot ce putem face este sa ne mentinem noi bunul gust si intelepciunea.

Anonim spunea...

Mey, astia se inmultesc mai rau ca virusii, generatia viitoare tot din ei va fi alcatuita in mare majoritate. WTF?