vineri, iulie 06, 2007

Oameni buni, vi se pregateste ceva!

Ei bine, dupa multa vreme m-am decis sa-mi fac si eu un blog. Un blog pentru toata lumea. Inca mai am de lucrat cate ceva si pregatesc lansarea pentru luni 9 iulie 2007.
Fiti pe faza!

2 comentarii:

alexxx spunea...

... ce sa spun ... ni se pregatesc multe, de foarte mult timp, dar se pare k nimeni nu are reteta care sa duca la bun sfarsit macar un amarat de lucru. sa ne faca sa zambim macar o data liber, fara sa fie un zambet fortat, de conjunctura. am si eu o intrebare, bineinteles k niciodata nu voi gasi raspuns de la cel caruia o adresez: de ce merg lucrurile asa de rau in romania? dar cine a zis ca merg rau? merg rau pentru oameni neinsemnati, k mine, k tine si k inca vreo douazeci si ceva de milioane de suflete care traiesc in tara asta de nimic. cei pentru care romania este o portita spre rai, sau chiar insusi raiul, sunt foarte putini. ne ajung degetele de la o mana LIPSA sa-i numaram ... nu-i asa????????????????

Anonim spunea...

Cred ca ne lipseste cate ceva ca sa ni se para Romania o gura de rai. Si ma bucur ca imi lipseste acel ceva. Ma bucur ca nu sunt nesimtita.