miercuri, iulie 11, 2007

Sex of job or not?

tot timpul critic lumea din jur..merg pe strada si comentez. Desi nu ma pasioneaza asta ..n-am ce face. desi incerc sa ma concentrez pe mine ..si pe relatia mea actuala nu pot sa nu ma opresc la barfele din jur...
nu inteleg de ce unii nu sunt de acord cu relatiile la serviciu. oops..am pus punctul pe "i" , tinand cont ca si eu traiesc o astfel de relatie..
el redactor sef la ziar eu stirista la radio. c'est la vie! au aflat si sefii si ma doare in p...a de ce zic ei . colegii ma vad pupandu-ma dar nu ma intreaba......si in fond care e problema lor?
ma gandesc sa facem un exercitiu de dat cu parerea....
fiecare sa imi zica daca e de acord cu relatziile la serivici. stai..nu ma refer la "sex of office" sau "sex of job"...ci relatiile de pupat..luat in bratze..in nici un caz sex.
si astept raspunsul..iar pe cine fute grija de cei din jur ....sa nu ii mai futa grija de altii sa ii futa grija de ei. astept ...parearea voastra..care poate fi pe blogul asta sau pe email: saksa_marya@yahoo.com..astept...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Parerea mea...hac...eu cu cine votez? Ca nu are treaba una cu alta. Atata timp cat cei implicati sunt profesionisti. Mai rau e cand unul e sef iar celalalt subaltern.