vineri, iulie 13, 2007

Unora le place...blogul


De ce "pierdem vremea" cu discutii interminabile care nu duc nicaieri, nici macar nu ne usureaza sufletele, este un dans nesfarsit de cuvinte frumoase, bine alese, un joc obositor, nepractic, depresiv...Nu ne ajuta sa zicem sau sa auzim "ihim, aha, da, nu", nu ne ajuta sa comentam (sau sa citim comentariile scrise) din complezenta. O lista interminabila de nume care nu ne spun nimic si carora nu le putem spune nimic,aaaaarrrrrrgh! Vreau acasa.

3 comentarii:

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

In primul rand da-mi voie sa-ti urez bun venit in comunitatea Buzoianu Blog.
In al doilea rand intrebarea e buna... de ce ne plac blogurile? De ce ne pierdem timpul cu ele? Raspunsul ar fi relativ simplu. Pentru ca intr-un blog se regaseste o bucata din noi, o bucata din realitatea, o bucata din tara in care traim. E un refugiu perfect pentru unii si un mod de a se informa sau delecta pentru altii. Se stie ca sensul blogului s-a schimbat de multa vreme. Daca initial a fost creat pentru a-ti scrie un jurnal pe care sa-l poata citi si altii, iata ca in zilele noastre este deja o metoda de divertisment, informare si nu numai.
Oricum unii au o pofta nebuna de-a scrie sau de a-si varsa nervii iar blogul este locul perfect pentru asta.
Asta e parerea mea... poate altii gandesc altfel. Ii invit sa comenteze.

alexxx spunea...

.. cine nu are nicio parere in legatura cu nimic inseamna ca ori a murit, ori e nou nascut - dar si nou nascutii au pareri, cele mai multe cand dezaproba[stiti voi, plansete, tipete, pipi :)) ] asa ca hai sa comentam fratilor, ca doar de-aia avem guri, in primul rand pentru a vorbi sau pentru a manca. oricum, sunt atatea chestii care se pot face cu gura, dar PARERI SE POT EXPRIMA SI IN SCRIS, NU NUMAI ... ORAL!

Anonim spunea...

La naiba, uitai ca omu' e animal social. Pai, sa ne socializam dara, oameni buni ;)