luni, august 06, 2007

Borcea regele WC-urilor


Azi am dat iar o tura prin ziarele nationale, in special in Gardianul care mi se pare tot mai interesant pe zi ce trece. Ce mi-a fost dat sa vad ochilor, o sa va spun si voua acum.

Cristi Borcea (foto), unul din actionarii de la Dinamo era cunoscut de curand si sub numele de "baiatu' cu buteliile". Se pare ca a renuntat la butelii, adica le-a vandut, ca sa cumpere... WC-uri publice? Asa se pare. Ce are de gand sa faca el cu aceste WC-uri este si mai interesant, anume sa le transforme in... tineti-va bine... HOTELURI DE LUX! Mi se pare foarte tare frate.

O sa citez putin din ziarul mai sus mentionat


Cristi Borcea vrea sa transforme un WC public din parcul Herastrau in hotel de lux. Stabilimentul este situat chiar långa gardul parcului, cu iesire la bulevardul Aviatorilor, peste drum de zona Bordei. Ar mai fi nevoie insa de defrisari in zona pentru a se apuca de constructie. Borcea a preluat afacerea „la cheie“ de la o deputata PSD, aflata in spatele firmei „Total Forest Grup“ SRL. Aceasta societate are ca actionari pe hårtie un cetatean chinez si unul ucrainean. Borcea a mai pus måna pe alte doua WC-uri publice, bine cotate imobiliar, devenind astfel regele WC-urilor publice din Capitala.

Cititi tot articolul AICI.

Genial! Absolut genial! Voi va dati seama dragilor ce fel de oameni au bani la noi in tara? Priviti putin poza. Observati ce fel de baiat e acest Cristi Borcea. Ce pozitie faina are pe scaunul ala. Mai pufaie si un trabuc, ce sa mai... e meserias. Dar nu ma pot abtine sa nu rad cand ma gandesc ca la meciul cu FC Vaslui, in care si-au luat nanita (a se citi bataie) cu 2-0, acest Borcea era plin de spume. Atat de plin incat nici trabucul lui nu se mai vedea de atatea spume.

Oricum cu ocazia noilor afaceri, ii dedic urmatoarele versuri putin adaptate dintr-o manea dedicata "minunatei" echipe Dinamo.

Vine vine Borcea cu spartanii si umplu WC-uri cu... banii :))

Si cu ocazia asta o sa-i schimbam si numele din "baiatu' cu buteliile" in "baiatu' cu WC-urile".

Later edit: La cererea colegilor mei de la radio o sa postez noul imn dedicat lui Borcea de catre departamentul stiri al Radio Campus Buzau (colegul meu de blog Alexxx mai precis), care a si produs pe fuga bucata asta :)

8 comentarii:

Anonim spunea...

bai, eu cred ca e vrajeala.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Eu cred ca nu :))

Anonim spunea...

pai ba prostilor de la buzoianu blogsput sa imi spuneti voi mie ce a facut sefu de la FC BUZAU in comparatie cu cristi borcea...ca patronu vostru nici macar 1 zecime din banii lui borcea nui are si al vostru patron nu o sa ajunga unde a ajuns dinamo pana acu. si il mai pupati in cur pe gigi v-ati facut stadionu ca al stelei. va zic eu ati vazut unde a ajuns meme stoica cand unii ziceau ca de la steaua iese la pensie. asa o sa ajungeti si voi cand o sa il suparati pe cioban *gigi* o sa se pise pe voi de urgenta. asa ca vedeti dracu de ale voastre si nu mai scrieti de dinamo sau de borcea. ala dak stie sa faca din wc public hotel bv lui toata stima da va bagati si voi ca prostii in seama. hai pa ba ZappMaster Va Saluta. Apropo dak aveti ceva de comentat la ce am scris va las si un e-mail LordZapp@yahoo.com

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Pai mai Zapp.. prietene, una la mana lasa comentarii decente. A doua la mana nu "moare" caii cand "vrea" cainii :)
A treia la mana sa stai tu intr-un hotel care a fost o data de mult WC public :))
Si a patra la mana nu am scris eu ci ziarul Gardianul daca esti atat de redus la minte incat sa nu vezi de unde este citatul. Pe mine ma doare-n pix de Gigi Becali si restul. ;)

Anonim spunea...

asaaae baaa! cum va permiteti sa scrieti de Borceea, aaa? Borcea poa sa faca orice, nu conteaza, bv lui, noi il sustinem!

Si te mai miri cand vezi violentele astea pe stadion. Iaca mostra de gandire. Vai de capu' lor!

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Pai ce pretentii sa mai ai cand dinamovistii se iau la bataie intre ei la meciuri atunci cand o echipa de provincie e in avantaj. Dar apropo de dinamovisti si suporteri... l-as intreba pe prietenul ZappMaster daca a vazut la vreun meci cu Gloria BZ suporteri care sa genereze scandal... asa ca fapt divers :)

Anonim spunea...

Lasand la o parte rusinea de a fi caine, in Mangalia, de exemplu, dintr-un WC public s-a facut terasa. Nu am avut curaj sa mananc chestii facute in bucataria din locul fostului WC, dar locatia e super, aproape de plaja, vezi marea...mai bine asa, la ce naiba iti trebuie vedere la mare ca sa iti faci...necesitatile?

Anonim spunea...

hm cred ca e vrajeala .