luni, august 27, 2007

Ce se intampla cu Mircea Badea?


De saptamana trecuta am observat lipsa completa a lui Mircea Badea si a emisiunii lui "In gura presei" difuzata in fiecare seara, mai putin sambata de la ora 23:05 la Antena 3.
M-am gandit sa mai caut prin presa, pe forumul Antena 3, insa nimic relevant. In schimb am gasit un articol in ziarul Adevarul, care explica ce si cum s-a intamplat, despre sanctiunea CNA, despre ce a spus in emisiune, etc. Daca sunteti curiosi ce si cum cititi articolul AICI.
Eu nu o sa citez din acest articol decat urmatoarea chestie:

Attila Gasparik, vicepreşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, a criticat prestaţia lui Mircea Badea, însă a precizat
că discursul acestuia trebuie analizat înainte
de luarea unei decizii: "Este un limbaj foarte dur, de nivelul ziarului «România Mare», dar trebuie să vedem şi contextul, să vedem dacă totul nu intră cumva în zona pamfletului". Atilla Gasparik a adăugat că emisiunea va fi monitorizată în cursul acestei săptămâni şi că CNA ar putea da o sentinţă marţea viitoare.


Deci ma taie caldurile de nervi si simt ca trebuie sa imi expun nervii aici ca altfel explodez. Ce mortii lor cauta ungurii la CNA? Cine ma-sa este acest Attila Gasparik sa fie vicepresedinte CNA? Ce a facut la viata lui sa fie vicepresedinte? Bai unguri obositi... mars la voi in tara si vedeti-va de televiziunile si radiourile voastre de cacat! Aici nu e tara voastra sa va faceti de cap. Sunteti o minoritate, respect asta dar incercati sa nu va depasiti conditia de minoritate. Majoritatea bate minoritatea. Ar trebui sa va vedeti de lungul nasului cand incepeti sa loviti in emisiuni de televiziune. Vreti cam multe. Aveti un colt din tara noastra RAMANETI ACOLO SI VEDETI-VA DE TREABA VOASTRA!

Pana la urma ce l-a deranjat pe acest ungur din CNA la emisiunea lui Badea? Faptul ca spune adevarul despre ce se intampla in Militia... pardon... Politia Romana? Daca domnul Gasparik nasparik nu stie ca toate treburile astea sunt adevarate, ar trebui sa mai scoata nasul din CNA-ul ala si sa mai arunce o privire in jur. S-ar putea sa ramana surprins. Si inca ceva domnule.. nu mai purta dumneata de grija poporului roman pentru ca stie sa aiba grija de el si singur. Daca nu ne-ar placea emisiunea lui Badea cu siguranta am schimba canalul, dar faptul ca avea o audienta foarte mare dovedeste ca era o emisiune urmarita si ca nu deranja pe nimeni din oamenii de rand.
De fapt daca ma gandesc mai bine a deranjat Militia... scuzati din nou... Politia Romana nu-i asa?
Am mai zis-o, o mai zic si o voi mai zice: CNA SUNTETI O INSTITUTIE DE CACAT!
Luati-l ca pe un mesaj venit din partea unui om care lucreaza intr-un anume post de radio, pentru ca sunt sigur ca ma veti vizita asa cum a facut-o si Cancelaria Primului Ministru!
Pe final va dedic o piesa pe care ar trebui sa o ascultati vers cu vers.


P.S Cei care nu il simpatizeaza pe Mircea Badea sa ignore acest post. Nu de alta dar s-ar putea sa ma enervez si mai rau.
Later edit
Marius Nicolescu a dedicat un post genial prostiei de pe forumul emisiunii "In gura presei" pe care il puteti citi AICI!

Un comentariu:

Anonim spunea...

piesa parazitii este pusa perfect pt acest articol