marți, august 07, 2007

Inca o zi din viata mea...


Noaptea trecuta, a fost una grea. Am visat razboi... mai mult sau mai putin modern. Bombe care veneau de nicaieri, refugii, oameni speriati, impuscaturi si fuga de bombardamente. De dimineata m-am trezit atat de derutat incat nici nu stiam pe ce lume sunt. A trebuit sa ma spal si sa ma imbrac rapid pentru a ajunge la radio. Acolo inca o surpriza... sau nu. Nici azi nu se renegociaza salariile, desi ne-a fost promis faptul ca ieri (n.r - luni), vom negocia.
Am oftat inca o data dezamagit si am plecat acasa impreuna cu colegul meu de tura. Multa ploaie, multa lume derutata, un trafic haotic asa cum este mereu cand ploua torential.
Intr-un final am ajuns acasa. Am aruncat cheile cu un mare sictir, am pornit PC-ul, m-am schimbat de hainele ude si am intrat pe net. Nimic interesant nici azi mi-am zis. M-am pus sa ma uit cum ploua, si mi-am adus aminte ca mi-e foarte somn, pentru ca noaptea care tocmai trecuse am fugit de bombe, de impuscaturi, de razboi. Asa ca m-am hotarat sa dorm. Si cred ca asta o sa fac toata ziua astazi pentru ca vremea si ajuta in sensul asta. Sper sa scap de cosmaruri si sa reusesc sa ma odihnesc pentru ca sunt absolut derutat.
Maine am o noua misiune. Eu impreuna cu cineva din blogosfera buzoiana, ne-am gandit sa organizam o intalnire a bloggerilor. Datoria mea e sa aflu cati ar fi dispusi sa participe.

Asa ca va rog pe toti cei care doriti sa participati, indiferent de unde sunteti, sa lasati un comentariu aici sa stim daca merita efortul sau nu.

Acum ma intorc la somn. S-aveti o zi buna si sa profitati din plin de racoarea de afara.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pai parca sarise BNR-ul de fund in sus cu sfaturile, nu mai meriti salariile ca vine inflatia si mai tare peste voi, bla-bla. Baga si tu o sedinta de masaj ca sa te relaxezi si sa nu mai visezi ploaie si razboaie (wink-wink).

Anonim spunea...

test...scz dragos :))