duminică, august 19, 2007

Mircea Badea spune din nou lucrurilor pe nume

Am cautat ceva vreme pe net o bucata dintr-o editie de saptamana trecuta a emisiunii "In gura presei" si am reusit sa o gasesc. Se pare ca mai multi bloggeri au postat-o si isi dau tot felul de pareri care mai de care mai contrare. Bai pasaricilor... ca sa il citez pe Badea, care la randul lui a luat vorba de la Basescu, daca nu ati avut de-a face sau daca nu aveti de-a face cu minunata institutie numite CNA, taceti dracului din gura ca habar n-aveti ce vorbiti. Spuneti despre Badea ca e un nebun frustrat si un incult? Mai bine uitati-va in ograda (cur[tea]) voastra.
Eu unul o spun public chiar acum, daca inca nu v-ati prins deja, ca sunt unul din putinii sustinatori ai lui Badea in toata blogosfera asta care se umple tot mai mult de rahat. De ce il sustin? Pentru ca spune lucrurilor pe nume. Pentru ca unii isi traiesc viata numai pe net, in propriul lor blog, rupti complet de realitate si HABAR NU AU ce se intampla in tara asta. Ei nu vad hotiile pe care le fac partidele de pe la noi. Nu vad toate amenzile neintemeiate date de CNA. Nu vad influentele politice din mai toate buletinele de stiri de care sunt satul pana peste cap. Cu ce e Badea vinovat? Ca spune lucrurilor pe nume?
Voi care tot postati pe bloguri toate tampeniile si aberatiile posibile si imposibile despre el, sunteti niste ratati (loseri)! Get a life!!! Mai scoateti nasul si ochii din monitor si mai vedeti ce se intampla in lumea asta in care traiti. Nu el este penibil ci voi, bloggerii care il vorbiti de rau sunteti penibili.

Saptamana trecuta, Badea a primit amenda de la CNA. Sincer nu stiu de ce, pentru ca nu o vad intemeiata, dar nu ma mira faptul, avand in vedere ca si eu am vazut cam cum actioneaza minunata institutie CNA.
In continuare o bucata de 10 minute din emisiunea in care a spus lucrurilor pe nume in legatura cu amenda pe care a luat-o. Bravo Mircea! Felicitari pentru emisiune si tine-o tot asa!

2 comentarii:

Anonim spunea...

aici chiar nu pot sa fiu de acord cu tine! In primul rand nu fac parte dintre cei carora Badea le sta in gat!

Cum sa nu fie corecta amenda aia, frate? Tu ai vazut emisiunea cu pricina? Pai explica cum il injura pe politist, cum il ameninta cu bataia, etc. Si continua sa-l jigneasca in continuare pe post! Frate, cand sti ca se uita o multime de oameni la tine nu e ok sa jignesti si sa instigi la violenta impotriva autoritatilor! Iar in emisiunea asta BATE CAMPII RAU DE TOT! A dat-o ca, e o amenda pe linie politica, ca, de fapt, tinta e Voiculescu si ca adevaratul motiv e ca a injurat PD-ul! :))) Hai sa fim seriosi! E penibil, pe bune!

P.S. eu nu contest ca politistul ala e idiot. Probabil ca la fel ca Badea as fi reactionat si eu, doar ca la tv nu poti sa te conporti ca in cartier!

Anonim spunea...

Uite si link-ul cu pricina, unde-l face pe gabor, prost, idiot, porc, buba de puroi, handicapat, toti ciobanii sunt politisti, etc

http://www.youtube.com/watch?v=Ml6oV3B50XY&mode=related&search=