duminică, august 19, 2007

O zi speciala















Am avut un weekend relativ linistit, departe de casa, petrecut printre prieteni, prietene, beri, mancare etc. Azi am reusit sa ma intorc acasa. Drumul a fost un mare cosmar fiindca a fost extraordinar de cald. Acasa am fost primit cu bere si inghetata, am primit cadouri si felicitari cum de altfel s-a intamplat tot weekendul.
De ce toate astea? Simplu! Pentru ca azi e ziua mea. Sunt bucuros si nu prea.
Bucuros pentru ca am facut-o alaturi de persoanele dragi, pentru ca vineri am renegociat salariul si in sfarsit sunt si eu multumit, iar partea cu nu prea bucuros vine din cauza faptului ca incep sa realizez ca anii trec repede... mult prea repede, si peste cativa ani (nu prea multi) o sa ajung la o varsta la care nu o sa-mi mai doresc ca ei sa treaca asa cum au facut-o pana acum.
Totusi ma bucur de ceea ce imi ofera viata si incerc sa o traiesc la maxim fiecare clipa, in fiecare zi. Pana la urma asa este si normal nu?

Pe final va fac si voua un cadou... si anume piesa care weekendul asta m-a bine dispus cel mai mult, piesa care va intra in heavy rotation saptamana asta la XFM Romania.
Enjoy!

5 comentarii:

Anonim spunea...

la multi ani fericiti!

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Merci mult :)

ania khaki spunea...

la multi ani!!! :)

Anonim spunea...

La multi ani! Tot ce-ti doresti! Tare rau poza cu tortul.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Merci mult de tot :D
Poza am cautat-o special ;)