vineri, august 03, 2007

Vama Veche rules?



Era 15 iulie dupa cum se vede in poze. Amicul meu Bogdan, ma anuntase ca trupa lui, NightFly nu va mai canta in deschidere la Travka din motive de "nu vor sa plateasca sunetul" sau ceva de genul asta. Ce-mi zic eu, ia sa-mi iau mama de o aripa (mama mea e foarte cool, aud asta des) si pustoaica vecinilor si sa merg la Soni. Sa-i ascult pe Travka. Frumos au cantat Travka. Si publicul a cantat. Nu s-a suparat nimeni ca ne-am suit pe mese. Era acolo si un caine. Cred ca i-a placut la concertul Travka, iar tipului de langa el i-a placut si mai mult de caine. Concertul Travka nu a durat mult. De aceea mi-am luat fetele si am continuat sa bem bere la Stuf. Pustoaica nu a baut bere. A baut Leffe. Aia e dulce. Pentru ca ne-a placut atat de mult, am repetat figura dupa 2 zile. De data asta fara mama. Si pe drumul de intoarcere, hop si noi sa ne rasturnam cu masina. Si ne-am prelungit vacanta cu vreo saptamana, din cauza de pansamente. De-aia zic eu don't drink and drive. Dar nu m-aude nimeni.

2 comentarii:

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

I don't drink and drive. De fapt ... I don't drive at all :)

Totusi se pare ca in afara de micul incident ati avut o vacanta cool. Foarte bine copii, foarte bine! Si la mai mare! ;)

Anonim spunea...

Si ca sa imi revin cu psihicul dupa accident, hop si matusa-mea cu invitatia ei in Italia. Pai cum sa nu ma duc, dom'le? Maine iau autocarul spre Ancona. Sunt curioasa cum voi sta cu psihicul dupa ce fac plaja pe acolo. De parca as mai avea sanse...