marți, septembrie 04, 2007

Despre manelari, manelisti, cocalari, cocolino... din nou


Haoooleu varuleee! Presa si televiziunea romaneasca scrie si difuzeaza din nou cacat. Vaaai ce limbaj... dar chiar nu pot sa ma abtin cand vine vorba de manele. O mare stire mare a facut inconjurul tarii prin mass-media. Florin Mezel (foto) isi face nunta in Antalya. Ooooleleee ce stire de senzatie. Sa moara familia lui ca nu mai puteam sa dorm noaptea daca nu aflam stirea asta varule. Fantastic! Isi face nunta acolo sa le arate si turcilor cat de plagiator este.
Si daca isi face nunta ce bai jurnalistilor? Credeti ca ma intereseaza pe mine ce fac toate ciorile faimoase (la ele acasa)? Ma doare pe mine in pix ca isi face mezelu' nunta in Turica. Ce sa zic...

Ca si cum nu ar fi de ajuns, tot azi cat si ieri (ca deh asa e la ei, 3 zile si 3 nopti) in presa si pe TV a mai aparut o mare nunta mare. Handrian Ciorante Minune si-a facut si el nunta varule. Vaaai... ce eveniment de maxima importanta. Un asemenea "megastar", chiar ca trebuia sa apara in presa si pe TV ca altfel nu se putea. Nu se putea sa nu ne mai infectati cu gunoaiele astea ale societatii. Aceste jeguri de tigani (a se citi ciori) care ne fac de cacat cultura si imaginea tarii, chiar sunt pupati in dos de toti baietii astia mari din mass-media. BAI JURNALISTII LU' PESTE, voi va laudati ca promovati cultura si bunele valori ale societatii, si pe de alta parte va plangeti ca e o tara de cacat, ca se asculta manele si nu mai scapam de ele, ca poporul roman e imbecil si ca nu evoluam. Pai cum sa evoluam bai primatelor cand voi promovati toate ciorile pe TV? Sunteti de toata jena pentru ca imi puneti mie (platitor de abonament cablu tv) pe sticla toate rahaturile astea. Da' nu ma intereseaza! Sa si-i promoveze pe televiziunea lor patetica unde se vaita toata ziua cu mucii in nas si parca stransi de coaie, zicand ca ei canta.
Mass-media romaneasca devine tot mai patetica si jenanta. Sa fiti de tot rahatu'! Asa cum sunt manelistii si manelele.

Niciun comentariu: