miercuri, septembrie 26, 2007

Starea de nespirit a zilei - Mesaj pentru GREGER


Azi e miercuri. Sunt plictisit si obosit si n-am chef de absolut nimic. Sunt atat de plictisit incat mi-e lene sa fac un playlist in winamp sa ascult o muzica mai linistita, asa ca ma multumesc cu XFM Olanda.

Ce ma enerveaza in schimb, e faptul ca in cadrul concursului de pe bloggeri.ro, (cei interesati ma puteti vota AICI) se fac fraude si nimeni nu vede. Desi in regulament vad scris "ATENTIE LA ILEGALITATI!Noi, bloggeri.ro, dispunem de statistici detaliate ale voturilor si in momentul in care vom observa ceva dubios, vom elimina imediat concurentul respectiv din competitie" nu vad niciun concurent eliminat.
Toti ii voteaza pe cei care au mai multe stelute peste ei, cu cat mai putine stelute, pentru a ajunge ei mai sus. Oare nimeni din "minunatul" juriu al concursului nu vede asta? Se pare ca nu. Sau poate nu se vrea a se vedea asta. Nu zic ca sunt cel mai bun, dar parca e o adevarata nesimtire acolo si nimeni nu face nimic. Dormiti fratilor, dormiti. Bloggeri care sunteti voi bloggeri in juriul ala... Oricum ma doare-n basca. Eu m-am inscris la concursul asta mai mult pentru promovare. In rest URA si LA GARA!
Si-asa nu ma mai mira nimic in blogosfera romaneasca, care (cacofonia nu este intamplatoare) devine din ce in ce mai de cacat.

In final, un mesaj pentru fostul meu coleg de la MIX FM Bucuresti, Cristian Greger (actualmente animator la Radio Brasov) care chiar m-a enervat si jur ca nu o sa mai sustin pe nimeni din comunitatea Voce in afara de Grupa 1408... Gregere, desi poate lumea te crede baiat de treaba, eu mi-am schimbat parerea despre tine bai baiatule. Nu ai pic de cuvant in tine. Dupa ce am crezut ca suntem prieteni, si te-am promovat pe blogul meu, acum nu merit sa fiu acolo la loc de cinste pe blogul tau nu? Cum isi fac blog alti fosti colegi din MIX ii pui in blogroll dar pe mine nu. Probabil ca nu sunt destul de bun pentru tine. Stii ce? Sa ma pupi acolo unde soarele nu ma lumineaza niciodata, decat atunci cand sunt dezbracat. Scriu articole prea acide? Mai bine asa decat articolele tale siropoase demne de baieti dosnici. Oricum nu mai scrii nimic interesant de 8 luni incoace. In afara de filmulete si poze nu mai vad nimic interesant. Nu mai am nevoie de nimic din partea ta niciodata. Vizitele din blogroll-ul tau ar fi fost oricum infime. Dar vad ca nici bun simt nu ai. Intelegi tu ce vreau sa zic. Nu ma mai cauta, nu-mi mai da mesaje sau mass-uri.
Aaaaa da... sa nu uit, ia toate cuvintele astea ca pe o ofensa personala! Hai ciao! M-am distrat destul cu tine!

Iar pentru voi cititori fideli, o sa revin mai pe seara cu noi postari mai interesante decat asta. Sper sa nu intervina ceva. Fiti pe faza!

12 comentarii:

ania spunea...

cum nu mah... m-au eliminat pe mine =)) :))

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Serios?

ania spunea...

nu mah :))

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Mai ania mai, nu mai speria lumea degeaba :)

Anonim spunea...

Greger asta e pupacios rau Moraless :)) Ai grija cu partile neluminate de soare :))) Poa` te irita `reaqu

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

N-are mustata sa ma irite :))))

Anonim spunea...

Lame :) stii tu ce inseamna. pe tine nu te consideram atat de lame incat sa conteze un link care oricum iti aduce max 4 5 vizitatori pe zi ! dar ... ce sa-i faci asa isi dau oamenii cu firma in cap. Cat despre ce scriu eu... e optiunea ta sa citesti sau nu.. ! have a nice Lame Life

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Era vorba de bunul simt. Whatever! Unii nu-l mai au de mult.

Anonim spunea...

stai asa... ! M-ai promovat TU pe Blogul Tau ? eu zic sa-ti vezi lungul nasului Morales... cand bloguiam eu tu zambeai la cer si aveai dileme existentiale !

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Nu conteaza de cand bloguiesc frate... intelegi? Nu asta e esenta problemei. Te-am rugat o data sa ma treci in blogroll cand acolo la tine existau deja fosti colegi care au blog si poate posteaza o data la 2 luni. Eu nu existam la tine. Tu existai la mine.
Ai dat-o in diverse ca nu stiu cine trece oameni in blogroll. Asa cum i-a trecut si pe ceilalti in timp util, ma puteai trece si pe mine. Dar te-a durut in pix.

M-am convins ce fel de respect ai avut fata de mine. Mersi mult.
Las-o balta. Din asta n-ai cum sa te scoti.

Anonim spunea...

Eu am impresia ca tu nu iti dai seama cat de penibil suna ! nu stiu daca ai observat dar am schimbat de tot blogrollul ! e o pagina separata. In plus eu nu am mai adaugat de nu stiu cand un link acolo pt ca nu are sens. Si scuza-ma dar eu nu ti-am cerut link. Si nu are nimic de-a face cu respectul. Respectul sta in articole.. pe care apropo (le cam copiezi). SI nu am nevoie sa ma scot pt ca de fapt ma lasa rece tot postul. Exceptia o face chestia cu promovarea... (inainte sa sterg blogrollul existai acolo dar te-am scos cand am vazut ca ai posturi copiate) asa ca eu zic sa taci chitic apropo de respect.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Bai baiatule. De unde posturi copiate? Faptul ca fac comentarii la articole din ziare inseamna a copia?
Te credeam baiat mai destept de atat.
Am trait s-o aud si pe asta.

Fie ca tine... copiez articole! Dar as vrea sa vad w maxim 4 exemple legate.