miercuri, octombrie 10, 2007

Orange sau Vodafone... sau Orange-Vodafone?

Ma uitam zilele trecute pe blogul lui VisUrat si am dat peste un screenshot interesant de pe site-ul companiei Orange Romania. Am zis sa intru si eu sa vad cat de "pe bune" este.

Iata rezultatele:





Click pe imagine pentru a mari






Sa inteleg ca o sa avem un nou operator de telefonie mobila care se va numi Orange-Vodafone? Sau ca Orange a copiat setarile de pe pagina Vodafone si a uitat sa schimbe micile detalii?
Oricum ar fi... e jenant.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Da dom'le....VODAFONE LIVE,nu-i nici o greseala.Eu domnu' moraless lucrez la orange(nu-mi place dar de cat nik..)Hai sa va explic care-i faza.Sunt anumite telefone care sunt importate in Romania doar de carte VODAFONE(automat fiind vandute de VODA primesc in meniu si optiunea VODAFONE LIVE) si in momentul in care un client roman are un model de tel din respectiva categorie si vrea si setari tre sa-i spui dom'le exact unde sa intre...pt setarile alea(in cazul de fata in optiunea VODAFONE LIVE).Se face chestia asta pt ORANGE (adik eu ca si operator)ofera asistenta pentru orice tel,cumparat din orice retea atata timp cat avem si noi in baza de date setarile respectivului tel.Daca ai vedea zi de zi ca si mine pagina aia care apare la tine in PrintScreen-ul ala ai ramane uimit ce scrie acolo...Asta numai pt k sunt si clienti deosebit de "neexperimentati"(psihic) care nu stiu nici macar ce e ala meniul telefonului.Nu exagerez cu apsolut nik.Am avut zilele astea un client care locuia dupa spusele lui in orasul traian,judetul traian, regiunea traian si cel mai apropiat oras mai mare de traian era Chilia.Si ca fapt divers dc suni la orange 484 (unde lucrez eu) si vrei informatii despre alta companie de tel mobila iti oferim chiar si nr de tel de la rel cu clienti al companiei respective.Si ca sa inchei triumfator...luati oameni buni Vodafone k acolo e mai bine(din proprie experienta de angajat orange va spun)...DUXX

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Hehe.. merci de lamurire omule. Eu sunt pe Cosmote. Stiu de problemele Orange si m-am ferit mereu de ei. :)

Anonim spunea...

Shut up! I kill you!

Anonim spunea...

Bine ca ne-a lamurit domnu DUXX in legatura cu poza, altfel si eu spuneam ca au copiat setarile de la Vodafone si au uitat sa schimbe miciile detalii.
Se poate sa fie Vodafone mai bun dar acum cu conversia dolarului in euro au facut o prostie. Tarifele s-au redus de la 12 centi la 10 eurocenti pe minut, totul e la fel.. doar bonusul pt apelurile primite care era 1.75 centi a scazut la 1.25 eurocenti :| Pai asta e treaba domnule? Am si Orange si Vodafone si nu prea observ diferenta intre ele doar ca eu m-am obisnuit de mic cu Connexu'(Vodafone) si parca il am la suflet :P