marți, octombrie 09, 2007

Trupa Divertis plagiaza (FURA)


In data de 31 iulie 2007, va ofeream primul episod din emisiunea Romania Beata, realizata de Neuronu si difuzata de Liber TV.



Duminica am urmarit noua serie a emisiunilor semnate Divertis (Divertis Mall) la Antena 1.

Pana aici nimic anormal. Ceea ce mi-a atras insa atentia, a fost faptul ca a aparut o noua rubrica in emisiune, intitulata "Romania afumata" (deja seamana cu numele emisiunii difuzate de Liber TV), in care domnul Cristi Gretcu, pune intrebari ciudate unor oameni turmentati (hmmm.. deja prea seamana cu Romania Beata) si bineinteles, primeste raspunsurile cele mai hazlii.

Sunt total dezamagit de fapta celor de la Divertis si le atragem atentia pe aceasta cale, ca emisiunile care sunt difuzate de posturile TV online, nu sunt chiar atat de necunoscute precum cred ei. Marea greseala este faptul ca, ei au copiat o emisiune de real succes, pentru ca a aparut si pe foarte multe bloguri, care culmea, sunt si foarte citite.

Ironia sortii este faptul ca domnul Horea Badau, monitorizeaza anumite bloguri sa nu cumva sa fure fara sa precizeze sursa... dar cu emisiunile TV care fura fara sa precizeze sursa ce ne facem domnule Badau?

Rusine Divertis!

2 comentarii:

Anonim spunea...

multumesc ca ai semnalat problema. o vom face publica la dezbaterea din 22 septembrie, din club a.

neuronu spunea...

omu,ms pt sustinere.
Cam asta vreau si eu sa se inteleaga ca ce mi s-a intamplat mie i se poate intampla oricui. Si poate ca e bine ca tragem un semnal de alarma acum. Oricum nesimtiti gen Crisi Gretcu (Divertis) vor exista tot timpul. Dar poate ca data viitore se vor abtine stiind ca O SA SE AFLE si ca o sa se faca de KKT!