marți, noiembrie 06, 2007

Ce campanii mai lanseaza unii "blogheri"

Astazi primesc un mass de la Greger in care sunt informat ca sustine campania lansata de Ariel intitulata "Zboara Badea, zboara!" cica din televiziune.

Bun... hai sa incepem sa puricam putin campania asta in stilul meu.
Ariel se ia de o emisiune a lui Badea in care critica reclama cu puiul. Despre ce este vorba? Hai sa vedem mai intai.



Acum ca am lamurit despre ce este vorba, hai sa detaliem. Mircea Badea face o emisiune la Antena 3 intitulata "In gura presei". Ariel zice ca Mircea este penibil cand sustine ca acea reclama cu puiul este naspa. De ce? Dracu' stie. Doar el stie ce are in cap.
Haideti sa o lamurim o data pentru totdeauna... Emisiunea lui Badea este un PAMFLET si trebuie tratat ca atare. Asa ceva fac si carcotasii. Pe ei i-a criticat cineva in vreun blog cu o campanie asemanatoare? Nu cred. As putea stiu de ce?
Blogosfera romaneasca e plina de tot felul de smecheri care se dau interesanti cand lanseaza cate o campanie deasta. ALOOO!! Trezirea! Deveniti penibili.

De Dan Diaconescu de ce nu se mai ia nimeni? Nu de alta dar de aproape 2 luni de zile in fiecare seara vad chestii de genul: Elodia in sus, Elodia in jos, s-a oprit sotul Elodiei sa se cace in tufisul nu stiu care in drum spre Sinaia? Si exemplele pot continua.

Treziti-va fratilor! Incepeti sa deveniti penibili. Deschideti ochii la ceea ce este cu adevarat penibil pe TV, nu la o emisiune care se vrea a fi un pamflet.
Am zis!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Vezi ca te contrazici singur...

"Ariel zice ca Mircea este penibil "

Ma ierti matale, unde am zis asa ceva? :D

"De ce? Dracu' stie. Doar el stie ce are in cap."

Pai nu stii pentru ca n-am zis nimic... daca ziceam, stiai.

Offf...

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Pai atunci care-i faza cu campania asta? :)

Anonim spunea...

Ideea e ca tu, ca sti toti cei ce azi m-au injurat (si sunt f multe comentarii pe f multe bloguri) mi-ati pus cuvinte-n gura... asa... cum ati vrut voi.

Restul e irelevant. Bine ca-s eu prost, putoi, mucos, etc..

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Eu nu te-am facut in niciun fel. Am intrebat concret mai devreme care-i faza cu campania asta care din punctul meu de vedere este absolut stupida, la fel ca si reclama pe care Badea o comenteaza.

Atat si nimic mai mult.

Iar prin articolul asta am incercat sa trag un semnal de alarma asupra faptului ca cei care sunt cu adevarat penibili, nu au parte de o asemenea campanie.

Apropo... urmareste acum pe Antena 1 Marius Tuca Show unde e invitat Badea, asta ca sa faci o cunostinta mai buna cu el si cu mentalitatea lui.
O sa intelegi de ce lumea a sarit in urma acestei campanii.

Anonim spunea...

Scuza-ma Dragos dar nu poti face comparatie intre ironia rurala a lui Badea si Textele scrise de Gainusa. Ar fi o mare jignire la adresa limbii romane in primul rand ... apoi la ceea ce eu inteleg prin umor "inteligent". Chiar daca Carco sunt si ei oarecum expirati Badea e din ce in ce mai penibil...
Parerea mea...