luni, noiembrie 26, 2007

Parazitii fac slalom printre cretiniMare sarbatoare mare. Am ajuns la articolul cu numarul 200, dar si mai important este faptul ca trupa vocal-instrumentala Parazitii a lansat un nou album, intitulat sugestiv, "Slalom printre cretini".


Eu personal am primit destul de bine albumul, avand in vedere ca expune cat se poate de real, tara in care traim si clasa politica care ne conduce (cacofonia nu este intamplatoare).
Eu prezic ca va fi unul din albumele cu cel mai mare succes din ultimii ani. Dar poate gresesc... sau nu. Eu l-am ascultat integral si este absolut bestial.
Contine featureing-uri cu Killa Kella & MC Tripp, Shabazz The Disciple, Margineanu, Mircea Badea, Raekwon The Chief si Cilvaringz.
Marele atu al acestui album, este faptul ca a fost masterizat foarte bine. Suna intr-adevar a hip-hop.
Asa ca daca vrei sa-ti arunci masina in aer cu sistemul audio spectaculos, sau daca vrei sa-ti arunci casa sau blocul in aer cu mega-sistemul audio pe care il detii, dar mai ales daca te enerveaza la culme oamenii din tara asta, iti recomand cu caldura acest nou album, din care vom asculta 2 piese:
Slalom printre cretini si Politicianul roman (feat. Mircea Badea).
Hai s-aveti auditie pe masura!

Parazitii - Slalom printre cretini


Parazitii - Politicianul roman (feat. Mircea Badea)
Sa mai zica cineva ca Badea nu e genial...

Un comentariu:

PiciuL spunea...

Felicitari dragos , misto articolul :)