joi, noiembrie 22, 2007

Un nou articol despre mine... sau despre nimic

Zilele astea nu am avut timp de absolut nimic si am zis ca decat sa umplu blogul cu tampenii, mai bine il las asa si mai scriu cand am timp.
Munca imi mananca ficatii... dar cel mai mult maselele. Nu mai pot cu maselele. Brusc, de la maselele cu care puteam manca orice, am ajuns cu niste gauri plombate cu aliaj din argint. Dureros... uneori stau si ma gandesc ca o sa ajung la 40 de ani si nu o sa mai am niciun dinte in gura. Poate-mi fac o proteza dentara. Ar fi mai comod... cred. Dar e scarboasa. Si mai am si orori legate de operatiile in gura, scos nervi si asa mai departe. Ca si cum n-ar fi de ajuns, imi iese si una din maselele de minte de jos. Medicul meu stomatolog mi-a spus ca nu o sa iasa fara operatie. Ce lume cruda... Nu vreau sa fiu taiat in gura.

Pe langa problemele mele cu maselele, am mai avut probleme cu antivirusul meu preferat, Kaspersky 7. Nu se mai gasesc licente valide pe site-urile de warez, dc, odc, torrente, emule etc.
Ma apuca nervii. Au pus blacklist la tot. Asa ca azi am pus piciorul in prag si m-am decis sa cumpar o licenta pe un an, sa scap de stres. Nu de alta dar nu vreau sa-mi vad calculatorul plin de viermi, virusuri (da, asa se scrie termenul informatic), troieni si alte panarame deastea. Si cum Kaspersky a dat cele mai bune rezultate la testele facute de mine pe mai multe softuri antivirus, am intrat pe site-ul Kaspersky pentru a cauta un dealer autorizat in Romania.
Si uite asa am facut cunostinta cu promptitudinea serviciilor on-line din tara. Indrumat asadar de site-ul Kaspersky, am ajuns pe Punkt NET, o firma din Pitesti. Mi-am facut cont, am trimis comanda, iar in 5 minute am fost sunat pentru confirmare. Dupa 15 minute am primit pe mail licenta. Maine ma duc sa o platesc.
Scurt si la obiect.
Macar din punctul de vedere al serviciilor on-line sa stea bine tara noastra, ca in rest... vai si-amar.
In sfarsit ma simt si eu mandru ca am un soft cumparat pe banii mei. :)

Acum ca am scapat de toate grijile de la munca si de grija cu antivirusul, mai ramane problema cu maselele, care ma macina foarte mult.
Are cineva o solutie pentru a scapa de o fobie de operatii in gura? O astept cu drag, pentru ca eu, sincer nu mai pot.

Deocamdata cam atat. Ma pun sa dau publicare si ma bag in pat, pentru ca ma termina somnul. Ne citim mai pe seara.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Traiasca Pitestiul :D