luni, decembrie 10, 2007

Al treilea razboi mondial - Intre profetie si exagerare


Timpul a trecut. Suntem aproape de sarbatorile de iarna. In sufletul unora e bucurie, iar in sufletul altora nu este. Eu sincer parca nici nu mai simt ca vin sarbatorile. Nu mai este senzatia aceea unica. Nu mai exista acea bucurie si incep sa realizez cat de mult se schimba lumea. Ma gandesc la zapezile care erau acum cativa ani si acum le ducem dorul, ma gandesc la petrecerle care se incingeau cu prietenii acasa pe la cineva sau in discoteci.
Acum si discotecile si cluburile din oras sunt goale in weekend. Nu inteleg ce se intampla. Unde este toata lumea? Unde este atmosfera de alta data? Oare lumea asta se indreapta intr-o directie gresita?

Am citit azi in presa o chestie care pe de-o parte m-a socat dar pe de alta m-a lasat indiferent. S-ar zice ca un anume dr. Michael Rathford, american de felul lui, ar fi descifrat codul lui Nostradamus. Pornind de la ultimul manuscris descoperit al profetului, autorul prezinta o noua viziune asupra lumii de astazi, oferind informatii ce se vor exacte despre Cel de-al Treilea Razboi Mondial care ar urma sa se desfasoare intre 2008 si 2012.

Ar trebui sa ma ingrijorez sau sa mi se rupa? Daca va fi razboi suntem cu totii constienti ca vom iesi pe fronturi. Unii din noi se vor intoarce cu bine acasa, altii nu. Pe de alta parte se pare ca va fi un razboi apocaliptic, care se va duce cu unelte moderne, cu atacuri teroriste, etc. Dar oare nenea asta a descifrat bine codul? Stim foarte bine faptul ca mai toate manuscrisele mai mult sau mai putin sfinte, spun ceva despre un al treilea razboi mondial. La fel de bine stim faptul ca multi asteptau cu fiori reci pe sira spinarii, anul 2000, cand se zicea ca va fi Sfarsitul lumii.
Ei bine, asta nu s-a intamplat.

Se va intampla oare acest Al treilea razboi mondial? Sincer tind sa cred ca nu, cu toate ca o parte din mine trage sa creada ca se va intampla ceva. Pe plan extern apar tot mai multe conflicte, din orice prostie. Asa e omul. Nu poate trai in pace si armonie, trebuie sa-l manance undeva sa-l loveasca pe cel care "il ataca".

Am citit niste chestii foarte interesante despre razboiul asta, chestii care zic eu ca merita sa le stiti.
Gasiti mai multe facand un click AICI!

Voi ce ziceti? Este un alt rahat bagat pe gat de unii care vor sa sperie lumea sau sa fie "the real thing"?

2 comentarii:

Anonim spunea...

ar fi bine daca ar fi doar imaginatia unui om bolnav treaba asta... dar din cate am inteles Nostradamus asta a fost om distept domne, cu scaun la cap... si multe dintre cele prezise de el in astre si stele s'au intamplat (sau ma rog... au fost interpretate ca atare)

Anonim spunea...

Eu nu cred o ioata in prezicirile astea! Am citit si eu vreo 2 duzine, si mi-am dat seama ca fiecare prezicere poate fi interpretata in duzine de feluri!
Ca va fi un razboi? Al treilea? Sper ca nu! Daca nu facem ceva sa reducem dependenta de petrol, daca dam prea mare libertate la cei din "corporate" si ne lasam dusi de nas de politicieni fara sa ii luam la raspundere, daca nu oprim pe "anchor people" ce creiaza noutati de la ei din burta, sau fac din tzintar armasar ca sa ridice "rateingurile" la siturile si statiile lor de radio si TV, da, nu e imposibil. Cineva se va scirbii de toate si va impusca pe ministrul nu stiu care al tarii cutare, sau coana cutare ce vrea sa ajunga presedinta unei tari, si uite asa incep mai toate razboaiele. Doamne fereste!