vineri, decembrie 07, 2007

Google si curvele

Aseara, am intrat si eu pe blog ca tot omul care nu a mai avut timp sa verifice ce se intampla pe blogul lui... nu mai zic de postari.
Totul in regula, pana la un moment in care imi sare in ochi una din reclamele Google Ads prezente pe blog si care zicea cam asa:







Click pentru a mari







Ok... toate ca toate dar stiam Google drept o companie serioasa. Cum adica cu ce ma duc la curve? Ce cauta tipul asta de anunturi in Google Ads? Au luat-o razna baietii? Si care-i faza cu marirea penisului? Curvele la asta se uita? Stiu ca Google afiseaza reclame apropiate de continutul blogului dar asta parca le depaseste pe toate. Nu imi aduc aminte sa am pe blog ceva despre curve sau lungirea penisului. Sau poate m-a lasat memoria.
Oricum mi se par putin deplasate anunturile de genul asta si nu inteleg de ce sunt acceptate. Cred ca Google a inceput sa ia o cale gresita (a se citi sa o suga aiurea) daca se prostitueaza la asemenea anunturi... ca sa zic asa.
Azi am aflat ca a mai vazut cineva un anunt asemanator pe alt site, dar nu mai am screenshot-ul la indemana pentru a-l posta.
Jenibil dragilor, jenibil.
Aloooo, Google TREZITI-VA! Deveniti penibili. Si o data cu voi si cei care promoveaza Google Ads.
Rusine!

Later edit

Iata si cel de-al doilea screenshot.
Multumiri Anca.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Un studiu realizat la Universitatea Graz din Autria releva faptul ca Google distorsioneaza realitatea. Conform acestui studiu, in jur de 61 de miliarde de cercetari pe internet au loc in fiecare luna. In SUA, in medie, 57% din aceste cercetari sunt conduse de Google, si 95% dintre utilizatorii de internet folosesc Google cel putin uneori. Google este dominant ca motor de cautare, in plus colaboreaza si cu alte servicii pentru a acapara cat mai multi din ultilizatorii de internet...deci baietii au monopol si cand ai ajuns sus nu te mai intereseaza piticii!!!