miercuri, decembrie 26, 2007

O noua atitudine de azi - mesaj pentru carnatii care se simt

Vad ca din ce in ce mai multi smecheri a tot stiutori incep sa-si dea cu parerea pe acest blog, care a fost cu coloana vertebrala pana au inceput sa dea de el toti retarzii sau cocalarii. Da! Nu ezit sa o spun. Sunt unii retarzi usor cocalari care comenteaza de dragul de a comenta si isi dau cu parerea in necunostinta de cauza.

Dragii mei care bateti campii cu dezinvoltura, de azi o sa trec la aceeasi atitudine ca a lui Zoso pe care am urat-o o perioada si anume aceea de a sterge comentariile care deranjeaza. Asta ca sa va invatati minte sa va vedeti de treaba voastra.
Nu ma deranjeaza opiniile insa voi deja incepeti sa o luati pe aratura precum tractoristii.
Arat placut... si inca ceva sa-mi sugeti p#*@ de ziua mea!
Va astept sa comentati pe marginea acestui articol desteptilor. Daca puteti!
Orice asemanare cu personaje reale NU este o coincidenta!


P.S Acest post nu se adreseaza cititorilor respectabili ai acestui blog, ci celor care se simt cu musca pe caciula in randurile de mai sus.

Un comentariu:

Anonim spunea...

De fapt vroiam sa comentez la peisaje feerice despre feeria diversitatii gusturilor. Dom'le, eu am ramas cu un fix. Aici scrie : "fara estetisme". Si apoi de ce sa fie musai sa fac literatura pe blog? Si iarasi, daca e competitie, sa fie, dom'le, da' s-o stim si noi. Sa criticam un pic mai constructiv, baieti, ca ne vede lumea, daca nu de dragul combaterii.
In alta ordine de idei...hai, sarbatori fericite si don't drink and drive!