luni, decembrie 24, 2007

Peisaje feerice din Buzau si povestiri inainte de Craciun

Dragii mei buzoieni si nu numai, sa nu care cumva sa faceti fatala greseala de a iesi in trafic astazi. Este absolut infernal. Buzaul astazi este un fel de Bucuresti 2. Coloanele de masini abia se misca pe bulevardele si arterele principale, iar la volan sunt ca de obicei, tot felul de cretini meniti sa te umple de nervi. Oamenii care ies la cumparaturi sunt haotici si ii gasiti peste tot. Pana si o turma de oi este mai organizata (asta e vorba lu' taica-meu). Si pe buna dreptate ca asa este. Am facut astazi fatala greseala sa ies intr-un complex comercial pentru niste produse de patiserie. Ei bine, la ora 11 nu se mai gasea NIMIC. Rafturile sunt goale peste tot. Felicitari dragi romani si dragi buzoieni. Ati batut un nou record al idioteniei care domneste de ani de zile in tara... si anume febra cumparaturilor cu o zi inainte de sarbatori. Asta duce la trafic infernal si la multi nervi. De ce oare nu sunt romanii in stare sa-si faca cumparaturile cu o saptamana inainte asa cum se face in tarile civilizate? Promit ca data viitoare o sa-mi iau un produs de patiserie din timp sa nu ma mai umplu de nervi.

Afara este si al dracu de frig, dar m-a consolat peisajul feeric intalnit la tot pasul. Totul este alb. Parca simt in sfarsit ca vin sarbatorile.
Va prezint in continuare niste poze facute de mine duminica dimineata si astazi in Parcul Crang din Buzau. Dotat cu scula mea de blogger si cu haine groase, am pornit sa imortalizez peisajul. Iata ce a iesit.
Enjoy!







Click pe poze pentru a mari.







































































































































































































































Sper sa va placa.
Craciun fericit dragi cititori si un an nou cat mai bun! O sa revin zilele astea cu noi poze facute seara in oras.

11 comentarii:

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Inseamna ca ai circulat prin periferie frate. Ia sa fi luat-o pe Balcescu sau pe Unirii spre XXL sa vezi acolo aglomeratie ca la Bucuresti. De asemenea la rondul spre Chiristigii (sau spre Politia Mun Buzau) era jale mare azi. Ori poate masina ta zboare si nu mi-am dat seama.

Cat despre pararea ta despre mine ca blogger, e a ta si ti-o respect.
Insa stiu foarte multi din cei care ma viziteaza si ma citesc zilnic dar care nu sunt de acord cu tine.
Mi-ar placea sa aduci si argumente prin care sa specifici ce te face sa crezi ca mai am mult pana ajung blogger.
Fara suparare dar un tip care nu are blog si doar ma viziteaza sa-mi spuna asta nu cred ca e destul de cunoscator in materie pentru a-si da cu parerea.
Daca gresesc atunci fii curajos si lasa link spre blogul tau.


Bafta si toate cele bune.

Anonim spunea...

Oi fi eu prost , dar... blogger nu este ala care are un blog? Sau tre sa faca o scoala ceva, sa dea examene de centuri de diverse culori ... sa aiba aprobarea cuiva....?

Anonim spunea...

Comentariul lui ursu e un comentariu fara rost care parerea mea e ca doar a vrut sa se bage in seama ca chilotii in fund(sa nu zic cur). Mie cel putin imi place ce scrie Dragos, si parerea mea e ca scrie foarte bine...nu ca as fi eu foarte priceput in domeniul blogului dar nah...Fiecare scrie cum scrie si ia deciziile pe care crede ca sunt mai bune pentru el.
Oricum...misto pozele Dragos...chiar frumos Buzaul...din poze cel putin:)

Anonim spunea...

Misto pozele Dragos , bai "ursu" nu cred ca ai nimerit unde trebuie ... nu prea ai tangente cu bloggingul... relax ;)

Sarbatori Fericite !

Anonim spunea...

Ai dreptate in mare parte, insa cum vrei tu ca oamenii sa-si cumpere din timp produse de la patiserie? ca orice om normal doresti ca produsele sa fie proaspete, nu se le tii "de bine" in camara timp de o saptamana si apoi sa-ti spargi dintii in ele!
Sunt multi oameni care isi fac cumparaturile din timp, insa se intampla ca in ultimu moment sa`ti dai seama ca nu mai ai ceva sau ca ai uitat sa cumperi.Mie asa mi s-a intamplat, si pe langa asta este mult mai frumos sa te duci la cumparaturi(de cadouri) in zilele de sarbatori decat acum o luna.


In rest, toate bune si frumoase. Imi plac pozele, sunt facute in Crang nu? :P

Sarbatori Fericite!:D

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Nu am zis neaparat de produse de patiserie cat de mezeluri de exemplu sau cascaval sau orice alt produs alimentar care poate tine in frigider la fel cum tine in alimentara. Doar deasta exista termenul de garantie ;)

Cat despre poze, ei bine da. Sunt facute in crang duminica si luni dimineata.

Sarbatori fericite si tie si la multi ani!

Anonim spunea...

Ho, Ho, Ho! Frumos si rece! Ursu, defineste "blogger", te rog! Si fara estetisme.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Stai tu linistit fratele meu! Citesc bloguri cunoscute. Stiu ce scriu oamenii. Copiez? Da-mi un exemplu.
Scriu ca la clasa a 8-a? Deasta blogul meu e pe locul 45 pe statistics.ro la categoria blog :))

Eu cred ca tu confunzi orasele frate. Lasa-ne! A fost stire si la radio ca de pe Balcescu pana la XXL se faceau 40 de minute cu masina si ma iei cu astea.
Coboara cu picioarele pe pamant. Daca nu te uiti in jurul tau sau nu dai importanta unei aglomeratii asta nu inseamna ca restul sunt cu capul in nori ca tine. Tocmai ieri purtam o discutie cu prietenii mei despre aglomeratia din oras de sarbatorile astea.

Hai bafta si sanatate. Oamenilor ca tine le dau un sfat. Cauta alte bloguri si nu mai intra pe aici.

Ciao!

Anonim spunea...

bai ursule tu cine esti si de unde vii frate? ai gandire de capitalist? adica de om de capitala?
du-te frate acolo si lasa-ne. si eu am circulat vineri in cacatu asta de oras in jurul orei 11 si era un cosmar. eu cred ca tu ai o problema grava. ori cu vederea ori cu capul. ori nu ai masina. altfel nu se explica faptul ca nu ai observat ca se circula ca dracu.
sau daca esti din bucuresti si ti se pare ca aici se circula bine, iar ai o problema mare. du-te si lasa-ne. nu esti buzoian de-al nostru.
zici ca moraless scrie ca un copil de clasa a 8-a? ce-ar fi sa-ti faci tu un blog sa ne arati cum se scrie bai specialistu lu tata. ca vad ca esti tare in gura dar pun pariu ca habar n-ai ce-i aia blogging si cu ce se mananca.
vezi-ti de treaba ta si de chiflele din burta aia care iti ghioraie de foame.
si inca ceva. ia-ti si o pereche de ochelari ca poate te va ajuta data viitoare sa vezi aglomeratia din trafic chiorule!

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Lasa-l mai usor leo ca s-ar putea sa nu poata tine ritmul cu tine :)
Daca asta e parerea lui despre mine, sa fie sanatos. I-as arata cu mare bucurie alte bloguri care sunt vai de mama lor. La propriu. O sa-i dau unul sa se oripileze sa vedem daca i se mai pare asa blogul asta.
In plus mie mi se pare ca e iritat de faptul ca s-a regasit in turma aia despre care am scris in articol. Cunosc genul asta de oameni :)

Lasa-l sa se agite in continuare ca stii vorba aia... nu mor caii cand vor cainii (in cazul lui ursii).
Si nu vreau sa ma laud, dar faptul ca sunt pe locul 44 in categoria blog pe statistics.ro dovedeste ca cetateanul habar nu are ce vorbeste sau ce este ala un blog. Asta au observat si ceilalti cititori care au comentat mai sus.
Oricum cu el in plus sau in minus nu duc eu lipsa de vizitatori sau cititori ;)

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Bine ca sunteti voi destepti ma baieti!
Va astept in blogosfera sa decoperim adevaratele "VALORI" si "TALENTE" specialistii lu' tata.
Asa e ursule. Eu scriu cu ID-uri multiple si tot eu ma vizitez zilnic de pe IP-uri unice!
Esti penibil.
Hai ciao!
Orice comentariu de la tine si alti prieteni de-ai tai, vor fi sterse incepand de azi.

Pentru ca asa vrea muschiu' meu. Sa fac ce vreau pe blogul meu.
OK?
De fapt incep cu stersul chiar de acum ca m-am saturat ca toti penibilii sa-si dea cu parerea pe blogul meu.

La revedere!