joi, februarie 14, 2008

Haideti sa distrugem Romania!

Propun sa ne caram toti peste hotare si sa lasam patria in stapanirea manelistilor (huoooo). Ne vom infiltra care cum putem in serviciile secrete ale diferitelor tari spre care ne-au purtat pasii, trenurile sau Atlassib-ul, vom vota, intra in marina, armata, politie si asa mai departe, stergem numele asta de pe harta si invingem! Eh? Ma apuc sa citesc Macchiavelli si Hitler, poate imi vin ceva idei de elaborat planul respectiv. Pentru ca nu poti eradica o specie daca nu o lasi fara habitat.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna idee!Pe baza,daca nu o pot avea eu sa n-o poata avea nimeni.Asta imi place.Sau ma bine de atat.Hai sa plecam toti,astia mai normali si sa lasam aici pleava sa se fure reciproc.La prima vedere ar fi razbunarea ideala.Insa imi mai vine in cap si o alta idee...de ca sa renunt la ceva pentru care,in trecut,au murit oameni.Oameni de care am auzit sau am citit si oameni pe care i-am cunoscut.Noi de ce am renunt la un ideal care pentru unii merita sa mori cu zambetul pe buze?Aici sa stii ca noi suntem aia parshivi.Lasii suntme noi cei care ne plangem ca nu e bine si nu facem nimic.Desi pare o idee buna eu raman la ideea mea...hai sa-i distrugem,omoram,schinjuim, torturam...sa-i facem pe ei sa dispara.Tara asta e a noastra nu a lor.

Anonim spunea...

Initial, exact despre ceea ce ai scris tu incercam sa conving mai multa lume, dar, din nu stiu ce motive ascunse, aleg sa stea deoparte, de exemplu sa nu voteze, sa nu promoveze calitatea in media si prin exemplul personal, sa nu ia atitudine in general. Mare e lehamitea asta, dom'le...