luni, iulie 30, 2007

Incalzirea globala intre joaca de-a Dumnezeu si efectul de sera


Sincer mi-a fost teama sa public acest articol la inceput, dar m-am gandit ca merita, asa ca am facut niste sapaturi pentru a afla daca tot ceea ce veti citi aici este pe bune sau nu. Este un articol lung dar merita citit cuvant cu cuvant.

Cu totii am auzit despre incalzirea globala si despre efectele ei, dar cand vine vorba de cauze... aici intervine o problema. Toti am auzit despre efectul de sera, despre poluarea care poate cauza incalzirea globala si asa mai departe. Si totusi cand intra mai in amanunt, savantii nu au nicio explicatie logica pentru incalzirea atat de rapida a atmosferei.


Citeam acum cateva zile un articol foarte interesant despre manipularea vremii de catre omenire. Sunt sigur ca multi au auzit si despre asta dar putini cred. Ei bine, masinaria de controlare a vremii exista si inca de foarte mult timp. Aceasta a fost inventata in jurul anului 1920 de un anume Nikola Tesla. Tehnologia care face posibila controlarea vremii este un argument care il combate pe oricare altul legat de aceasta tema; aceasta a fost cumparata de natiunile unite, facandu-l pe Tesla un om foarte bogat pentru tot restul vietii.
Din acea clipa Tesla a disparut din orice manual de istorie din America, impiedicand astfel toata omenirea sa-l cunoasca pe cel care a descoperit cum se poate livra energie electrica gratuit catre orice locuinta, asta printre multe altele.
Statele care au intrat in posesia tehnologiei care controleaza vremea, au incercat sa tina secreta existenta acesteia pentru ca, mai tarziu, sa se poata folosi de ea in scopuri mai mult sau mai putin evidente.

Dovada existentei acestei tehnologii, sta intr-un decret top secret dat de Natiunile Unite.
Va voi da in cele ce urmeaza citatul original din acest decret in situatia in care presupun faptul ca cititorii acestui blog sunt inteligenti si cunosc fara probleme limba engleza.

A. Paragraph 1 "Guided by the interest of consolidating peace, and wishing to contribute to the cause of halting the arms race, and of bringing about general and complete disarmament under strict and effective international control ..."

B. "Recognizing that scientific and technical advances may open new possibilities with respect to modification of the environment." - Nu putem cere o declaratie mai clara pentru a dovedi existenta tehnologiei de controlare a vremii.

C. "Recognizing, however, that military or any other hostile use of such [weather modification] techniques could have effects extremely harmful to human welfare" - Inca o dovada a faptului ca oamenii de stiinta pot controla vremea, si prin asta pot distruge o alta natiune.

D. "Desiring to prohibit effectively military or any other hostile use of environmental modification techniques in order to eliminate the dangers to mankind from such use, and affirming their willingness to work towards the achievement of this objective." - Ultima dovada a faptului ca exista capabilitatea de modificare a fenomenelor meteo.

Acum ca am trecut peste aceste decrete, va postez o scrisoare care dovedeste la randul ei existenta tehnologiei de controlare a vremii.



Pentru marire faceti click pe imagine.
















Observati ca data la care a fost compusa aceasta scrisoare este 27 octombrie 1978, insemnand ca decretul era deja pus in aplicare la data la care copia originala a acestui certificat a fost trimisa.
Numele tratatului este "CONVENTIA DE INTERZICERE A UTILIZARII OSTILE DE ARMAMENT MILITAR DE MODIFICARE A MEDIULUI INCONJURATOR APROBATA DE ADUNAREA NATIUNILOR UNITE DIN 10 DECEMBRIE 1976".
Acest titlu in sine ne spune ca oamenii de stiinta din mai multe state, care au facut istorie prin a fi ostile cu alte state, au acum cunostintele stiintifice de baza care pot controla vremea devastatoare pana la punctul in care poate deveni ostila, transformand-o astfel in arma ideala. Ce state au detinut aceste arme, nu este foarte clar. Cert este ca in zilele noastre acest tip de armament (pentru ca ii putem spune asa), este detinut de Rusia si America.

Dar totusi, ce fel de efecte si distrugeri poate provoca aceasta tehnologie va voi spune in cele ce urmeaza:

1. Cutremure - se stie ce fel de distrugeri poate provoca acest fenomen.

2. Uragane - Pana acum s-a dovedit faptul ca vantul puternic poate duce pana la evacuarea mai multor orase/state.

3. Inundatii - Apa este o intreaga forta care poate matura tot ce-i sta in cale. Inundatiile s-au dovedit a fi cea mai eficienta arma.

4. Seceta - Lipsa de apa este mai devastatoare decat orice inundatie, atat pentru agricultura, cat si pentru fermieri.

5. Valuri tsunami - Daca cineva ar vrea sa evacueze fortat coasta unei insule/stat, valurile tsunami consistente sunt instrumentul perfect.

6. Vulcanii - Eruptia unui vulcan poate schimba dramatic privelistea si relieful unei regiuni in care acesta se afla. De asemenea orasele din zona pot fi eliminate.

7. Tornade - E de inteles de ce...

8. Incalzirea severa pe o perioada lunga de timp - Bineinteles aceasta produce seceta despre care vorbeam mai devreme. Efectele caniculei asupra omului, sunt si ele bine cunoscute.

Este cunoscut faptul ca aceasta tehnologie poate modifica atmosfera (care poate fi si distrusa), litosfera, biosfera, dinamica Pamantului, poate schimba compozitia si structura Pamantului si nu in ultimul rand spatiul cosmic, care poate fi la randul lui modificat sau distrus.

Pe tema efectelor produse de aceasta tehnologie a aparut si o carte intitulata "Angels don't play with HAARP" scrisa de un om de stiinta care a lucrat ceva timp la acest program, pana cand a devenit ingrijorat de posibilitatea ca aceasta tehnologie poate distruge atmosfera Pamantului.

Se stie ca Americanii au investit 30 de milioane de dolari in instalarea unui turn de controlare a vremii in Alaska. Acesta are capacitatea de a radia in ionosfera tensiuni de pana la 1.7 gigawatti, nivel care depaseste cu mult incarcatura electrica a atmosferei Pamantului. Tehnologia se numeste HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). Aceasta nu face altceva decat sa distruga, sa distruga si iar sa distruga. Oamenii de stiinta, pot produce cu acest turn tot felul de furtuni, uragane, tornade, inundatii si seceta prin introducerea de energie bine masurata in anumite parti ale ionosferei. Aceeasi tehnologie poate crea si reversul acestor fenomene. Aceste fenomene sunt la fel de usor de controlat ca si condusul unei masini pe autostrada.

Tehnologia HAARP poate de asemenea sa creeze explozii de nivelul celor nucleare (fara radiatii insa). Se stie de ceva vreme ca acel cutremur de anul trecut din Asia, care a provocat un val tsunami urias, a fost cauzat de o asemenea explozie in urma unui test facut de americani la turnul HAARP din Alaska.

Dar cum functioneaza aceasta tehnologie?

Pamantul pulseaza energie in banda joasa ELF. Tesla a descoperit frecventa exacta la care Pamantul pulseaza normal. Daca turnurile HAARP pulseaza la aceeasi frecventa ELF cu care pulseaza normal si Pamantul, oamenii de stiinta pot crea furtuni, le pot manevra sau le pot imprastia (opri). Ei pot crea si cutremure, combinand puterea din numeroasele turnuri. De fapt, aceasta inventie a lui Tesla poate copia aproape fiecare fenomen al naturii.

Ideea din spatele controlarii naturii este atat de simpla, cand te gandesti la ea simplu.

Cand vedeti o furtuna puternica cu fulgere si tunete, ce gand va loveste prima oara? Sunteti impresionat de eliberarea de energie pe care o vedeti? Energia este ingredientul primar din spatele furtunilor. Asadar este simplu sa ne dam seama ca, poate, daca energia este factorul cel mai dominant al unei furtuni, atunci energia la frecventa ELF exacta poate fi factorul cheie initial in crearea unor asemenea furtuni.

Care este nivelul exact de energie pentru a crea furtuni? Raspunsul la aceasta intrebare depinde de multi factori, dar haideti sa va spun cata capabilitate a fost inclusa in noua statie de mare putere din Alaska. Turnurile de transmisie de mare putere nu sunt turnuri obisnuite, ele fiind proiectate pentru a genera tensiune in asa fel incat este efectiv radiata in ionosfera in cantitati imense.

In afara de turnurile HAARP, mai exista turnuri GWEN (Ground Wave Emergency Network), foarte inalte care functioneaza in conjunctie cu HAARP pentru a crea furtuni si pentru a altera standardele normale ale vremii.

Ceea ce este si mai grav, este faptul ca oamenii de stiinta implicati in acest proiect lucreaza la perfectionarea acestei tehnologii, si pentru a putea controla mintea umana. Se stie de mult timp faptul ca asemenea experimemnte s-au facut cu ajutorul unor anumite substante dar nu a fost un succes. Ceea ce vor ei sa faca acum, este sa schimbe gandurile sau sentimetele unei persoane folosind un bombardament de radiatii joase la aceeasi frecventa cu care creierul uman opereaza.

Cu siguranta intrebarea pe care v-o puneti acum este... de ce toate astea?
Raspunsurile, pentru ca sunt mai multe, sunt relativ simple:

1. Convingerea tuturor statelor din lume a faptului ca un Guvern Global este absolut esentialpentru a rezolva problemele care macina omenirea.
2. Convingerea tuturor statelor din lume a faptului ca industria actuala este fragila si trebuie eliminata. Evident, oamenii vor trebui sa fie speriati prin crize planuite pentru a ajunge la acest stadiu. Tinta este ca un singur stat sa preia industria intregului glob.
3. Mutarea oamenilor din orase, la tara. Genocidul din Cambodgia (inundatiile de 40 de zile si 40 de nopti de acum cativa ani) a fost doar inceputul acestui lung scenariu.
4. Reducerea populatiei globului de la 6 miliarde la numai 2 miliarde intr-un interval de doar cativa ani. Acest plan va fi dus pana la capat o data cu planul mutarii populatiei din orase.
5. Punerea deoparte a 50% din teritoriul uscat, care sa nu fie utilizabil sau locuit de oameni.

Concluziile? Americanilor le place sa se joace de-a Dumnezeu. Dar oare cat va tine asta? Tot ce am citit aici nu ma duce cu gandul decat la ce am citit in Biblie. Daca toate planurile lor vor fi duse la capat se pare ca vom avea parte de o mare apocalipsa.
Natura nu este un lucru cu care oricine se poate juca asa cum vrea el, pentru ca orice efect are un revers al medaliei. Care va fi acesta, probabil vom trai si vom vedea.

Dar oare omenirea se va sfarsi o data cu inceperea controlarii propriei minti?...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Hmmm...suntem prea mici, si e prea greu sa invatam sa te aparam de atacuri asupra propriei minti, plus ca nu ne vine sa iesim din a noastra "comfort zone", astea's sf-uri, dom'le, nu vezi ca s-a scumpit painea, ce industrie, Romania e pamantul fagaduintei, dupa ce mai mor cativa, romanii vor salva lumea...daca stau sa ma iau dupa Corut. Sau Tugui? Care zicea chestia asta?