miercuri, iulie 25, 2007

Media PRO pregateste lansarea unei noi retele


Se pare ca lui Adrian Sarbu (foto), marele boss al trustului Media PRO, nu-i ajung radiourile pe care le are. Acesta a achizitionat Civic FM din Bucuresti, post care apartinea SC Galaxy Radio SRL.
In urma acestei achizitii, a pus in practica un plan pe care il are de mai multa vreme. Este vorba despre deschiderea unui nou post de radio care se numeste Dance FM. O miscare pe care am intuit-o de mult. De unde stiam despre planul lui? Eu personal am vrut sa cumpar domeniul dancefm.ro prin luna februarie, pentru a deschide un radio on-line cu acest nume. Din pacate domeniul era inregistrat chiar pe numele lui Adrian Sarbu.

Iata ca banuielile mele de atunci s-au materializat. Dance FM este deja in probe pe 89.5 FM in Bucuresti cat si pe internet la www.dancefm.ro.

Se pare ca lansarea va avea loc curand. Din ce se aude pana acum, Dance FM va emite pentru inceput in Bucuresti, urmand ca acesta sa fie extins in mai multe regiuni ale tarii.
Pentru a va da seama cum va face Adrian Sarbu asta, va invit sa cititi acest articol. Va veti da seama singuri despre ce este vorba.

La o prima ascultare a postului, pot spune ca nu-mi place foarte mult. Formatul este dance/house dar, din pacate muzica este predominant comerciala spre deosebire de Radio DEEA care merge foarte mult spre underground. Daca se va modifica politica muzicala probabil vom afla dupa lansare. Deocamdata baietii fac pe forum un fel de sondaj printre ascultatori, pentru a afla ce isi doreste fiecare sa asculte.
Speram sa fie de bun augur, desi, din cate stiu legea CNA interzice unei companii / societati media sa detina mai mult de 2 licente radio sau tv.
Dar nu cred ca asta va fi o mare problema pentru Sarbu deoarece stie toata lumea cum merg lucrurile pe la noi prin tara cu pilele, smecheriile, manariile etc.

Niciun comentariu: