luni, iulie 09, 2007

Ne-am lansat in blogosfera


Dupa cum promiteam acum cateva zile, azi blogul Buzoianu se lanseaza oficial.
In spatele acestui blog sunt eu Dragos Ilie alias MOraleSs (asa imi spun prietenii... nu intrebati de ce) si voi incerca sa scriu cat mai multe chestii interesante din viata cotidiana, atat de stresanta si enervanta uneori, despre oameni enervanti si oameni de treaba, despre politicieni si nesimtirea lor crasa, despre oameni si oameni, intamplari, prieteni, tehnologie si cam tot ce mai poate fi de larg interes.
Veti intreba acum... cine dracu' mai e si Buzoianu asta. Pai ati pus o intrebare al dracu' de buna.
Daca inca nu v-ati prins de raspuns, va spun acum ca sunt un om nascut si crescut in Buzau, un oras linistit pana acum cativa ani, un oras cochet, cu aer curat pe vremuri, oras care incepe sa semene incet dar sigur cu Bucurestiul mai ales in trafic. Lucrez la un radio local... de fapt cam asta fac de vreo 4 ani incoace si de multe ori simt nevoia sa ma pot exprima liber si nu pot pentru ca sunt atatia oameni si o mare institutie cu urechile pe mine. Daca nu v-ati prins e vorba despre CNA.
M-am plimbat si am lucrat in multe orase, am vazut multe chestii si mi se pare ca am tacut mult prea mult.
A sosit momentul ca cineva sa spuna lucrurilor pe nume. Deasta sunt eu aici.
Voi incerca pe parcurs sa mai gasesc pe cineva care sa gandeasca coerent si sa scrie articole pe blogul asta alaturi de mine.
Nu vreau sa schimb lumea si nici nu pot spera la asta printr-un blog dar pur si simplu vreau sa expun aici ceea ce nu pot expune pe radio.
Mai departe om mai vedea noi. Deocamdata va spun bun venit pe blogul Buzoianu si sa ne vizitati cat mai des pentru ca voi posta aici de cate ori va fi nevoie sau voi simti nevoia.

2 comentarii:

Anonim spunea...

era si timpul ca cineva sa spuna lucrurilor pe nume, desi stim foarte bine ca nu esti primul si nici ultimul...asta nu schimba cu nimic lucrurile...traim in Romania si cum se spune pe la TV: "...asta ne ocupa tot timpul!"

Anonim spunea...

Ha haaaaa....