marți, iulie 17, 2007

Sexul, canicula si ziarele











Azi am trait sa vad niste titluri tari in ziarele locale si nationale.
Incep cu Libertatea care publica pe prima pagina urmatorul titlu:
"Sexul pe canicula ne poate ucide".
Si citam putin din acest fabulos articol:
Putine persoane se incumeta sa o ia la fuga pe o arsita ca asta. Insa, la sex, se mai inghesuie lumea. Mai mult, canicula se pare ca are proprietatea de a creste apetitul sexual desi, pentru unii dintre noi, cu riscuri majore.

Un act sexual obisnuit, care dureaza, in medie, cinci - sapte minute pana la ejaculare, echivaleaza, ca efort, cu o alergare pe o distanta de opt kilometri, sustine dr. Laurentiu Luca, directorul Clinicii PULS.

Cititi intreg articolul AICI.

Bun... deci sexul pe canicula poate fi fatal. Dar sexul sub canicula cum o fi? O fi placut?
Lansand gluma la o parte mai rasfoiesc putin ziarele si dau peste alt titlu original de data asta in ziarul Compact:
"Plictiseala, motiv pentru a face sex"
Citam putin si din acest articol:

Plictiseala si razbunarea stau, alaturi de pasiune, printre cele 235 de motive pentru care oamenii aleg sa faca sex, conform unui studiu realizat de cercetatori americani si publicat in "Archives of Sexual Behaviour", informeaza dailymail.co.uk. Studiul, realizat de psihologii de la Universitatea din Texas, confirma ca motivele invocate cel mai adesea de oameni pentru a face sex sunt pasiunea si atractia fizica.

Cititi tot articolul AICI.

No shit... nu stiam ca pasiunea si atractia fizica sunt motivele care duc la un act sexual. Dar domnilor hotarati-va... aici spuneti ca sexul pe canicula poate ucide... dincolo spuneti care sunt cele mai bune motive pentru a face sex. Pai deja sunt derutat. Ce sa fac? Sa fac sau sa nu fac?

Si solutia vine deodata citind mai atent un pic mai jos, primul articol despre care am pomenit. Citam din nou:

Vedeta sexy Laura Andresan: 'Mie chiar imi place sa fac dragoste pe caldura. Ador senzatia de baie de caldura. Poti sa te joci cu cuburile de gheata pe corp sau sa torni apa pe tine, sunt multe feluri in care te poti racori'

Asta e... cum de nu mi-am dat seama? Sau cum de nu si-au dat seama cei care publica aceste articole ca exista si aer conditionat? Daca nu... putem improviza asa cum face Laura Andresan. Frumoase articole azi in presa... mai repede ma incalzesc de nervi citind asemenea articole decat sa ma racoresc.
Sa aveti o zi rece ca gheata!

Niciun comentariu: