luni, august 13, 2007

Atentie la "baietasii de cartier"

In urma cu cativa ani se inventa termenul "baieti de cartier". Era vorba de niste baieti care stateau in cartier si cica faceau ei ilegalitati si manarii sa supravietuiasca in vremurile alea grele, si ascultau hip-hop. In ziua de azi termenul "baiat de cartier" este destul de ambiguu deoarece se pare ca si-a pierdut identitatea. De ce spun asta? Am in lista mea un anume baiat desta "de cartier" convins, fan mafia, care apare cu urmatoarele chestii la avatar.





































Avand in vedere ultimele transformari, eu zic ca termenul "baieti de cartier" sa se transforme in "manelari de cartier" sau "cocalari de cartier" (adica cei care fac coca la brutarie). Sunteti de toata jena! Sa-l tineti la avatar pe uzzi de la Mafia si la status sa se vada ca ascultati manele. Am ajuns la concluzia versurilor unei piese cantate de Parazitii "Toti pustanii dau din cap pe manele, semn ca n-au nimic in cap decat sepci prostia s-o acopere."

In schimb, propun o poza care i s-ar potrivi mai bine ca avatar personajului de mai sus si post-ul acesta...


Socheres manca-tZ-as?!?










Orice asemanare cu intamplari sau personaje reale NU este o simpla intamplare... ci este o realitate cruda!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pe mine ma enerveaza fitzosii din cluburile de house care ies de la nu stiu ce DJ renumit pt ca e trendy si pleaca cu Guta si Adrian rasunand la maxim din Mertane sau BMW-uri.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

De acord cu tine... dar as mai adauga ceva.
Nu e nimic mai grav sau mai jenant decat un om care sustine ca asculta un anume gen de muzica, pentru ca e la moda sau pentru ca e cult, in timp ce acasa sau mai stiu eu unde in mediul privat asculta manele la maxim.
DE TOATA JENAA!!!

Anonim spunea...

Asta asa e, da sunt multe persoane care fac asa. Inteleg ca poate le e rusine ca sunt manelisti dar e si mai rusinos sa te dai altceva. Macar daca esti manelist, fii frate manelist pana la capat. :)

Anonim spunea...

Salut! Frumos articol. Am si eu in lista mea de messenger tipi/tipe care se dau mari hip-hop-eri dar ei asculta manele.
Recunosc.. eu ascult manele, dar cu "simt" (daca se poate spune asa). Adica ascult manele mai decente.. stiu nu e un cuvant potrivit care sa descrie manelele dar cand spun decente ma refer la tema melodiei si versuri frumoase, nu despre smecheri, bani etc.
Da.. ascult si manele despre bani smecheri samd. dar care suna bine. Si ascult frumos in casa la un nivel normal nu la maxim cum fac altii.
Daca ati citit ce am scris pana acum vi-ati facut o parere proasta despre mine, dar manele rar ascult (cine nu asculta o manea de dragoste in care se regaseste cand e suparat? Prefer un Leann Rhymes - Can't fight the moonlight dar e binevenita si o manea prin playlist). In rest ascult mult house si derivatele acestuia, trance (Tiesto e regele! desigur.. "regina" e Delerium - parerea mea) clubbin', electro si nu mai are rost sa va spun pt ca stiti si voi restul genurilor care se deriva din house. Mai ascult dance, r'n'b, hip hop in principiu tot ce suna bine.
Cred ca ati inteles mesajul ce am incercat sa vi-l dau.. gusturile nu se discuta! Eu nu ma dau hip-hop-er houser sau manelar si nu am nimic contra manelelor dar ma enerveaza oamenii ce se dau drept cine nu sunt!
Orice critica e binevenita! Multa stima!
Numa' bine!