marți, august 21, 2007

Nervul zilei, al saptamanii si al lunii

De vreo doua saptamani incoace, de fiecare data cand ies prin oras trebuie sa ma inarmez cu o rabdare de fier. Cu toate astea sunt un pachet de nervi.
A inceput acum doua saptamani un mare program de reasfaltare sau mai bine zis plombare a gropilor grave din oras (desi nu am inteles niciodata de ce mama dracu' nu asfalteaza o data tot orasul de la cap la coada). De fiecare data cand ma intorceam de la munca trebuia sa fiu rabdator, pentru ca oriunde mergeam cu mijloacele de transport in comun si nu numai, se circula absolut infernal deoarece peste tot se razuia asfalt, se asfalta, se plomba, etc. Inainte de asfaltarea asta, au venit baietii de la Regia Autonoma Municipala (cei care asigura furnizarea apei calde si a apei reci in municipiu) sa faca gropi si sa bage tevi in pamant. Asta a fost alta distractie, alta ingreunare a traficului, deci implicit alti nervi.


Cand am zis ca am scapat de toate asfaltarile astea si se linisteste orasul sa putem circula si noi omeneste, Regia Autonoma Municipala s-a apucat iar de sapaturi. Unde credeti? Exact acolo unde s-a asfaltat pana acum. Deci nu inteleg... astia ori sunt cretini, ori sunt idioti, ori sunt mana in mana cu primaria sa mai scoata un ban pentru ca altfel nu inteleg. Mi-e greu a crede ca nu exista comunicare intre RAM si Primaria Municipiului Buzau. De ce se sapa iar? Raspusul este banal... Sa se faca canale. FOARTE TARE FRATE! Si iar nervi, si iar aglomeratie, si iar intarziat la munca, si asa mai departe.
Eu cred ca asa ceva numai in minunata noastra tara se intampla. Nu am mai vazut nicaieri o asemenea dezorganizare si debandada la un loc. Unii sapa, altii asfalteaza, apoi vin iar ceilalti si sapa unde tocmai s-a asfaltat si cel mai sigur gropile vor ramane neasfaltate vreo 4 luni.
Halal domnilor! Deasta nu o sa ajungem niciodata o tara europeana.
Dorele... ia mai fa ma BZZZZZZZZ!!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Treceti si prin Bucuresti si o sa vedeti aceeasi situatie... langa mine pe Sos. Oltenitei a fost pus asfaltul si bordura de 2 ori pana acum... si... ca sa fie treaba treaba le mai pun odata... si ei vor ca o strada de vreo 5 Km lungime sa fie gata in 3 luni si cum... unii vin isi fac treaba si vin altii sa isi faca si ei treaba... numa ca treaba e ca sunt tot aceeasi care au facut prima oara treaba... concluzia... suntem condusi de CRETINI care isi fac jocurile lor de interese si ii intereseaza prea putin de bunul mers al lucrurilor si de oamenii pe care ii conduc...