duminică, septembrie 02, 2007

CFR sucks (suge)!


CFR devine tot mai enervant, mai irelevant si cea mai lenta alternativa de transport in comun. Pana acum ceva vreme eram un client fidel al trenurilor, adica al CFR-ului, ca alte companii de transport feroviar de persoane nu exista pe la noi.
Incep insa incet, incet sa renunt la aceasta fidelitate deoarece am vazut pe la stiri si am citit prin ziare zilele astea cum ca trenul Rapid 683, Bucureşti-Constanţa a facut 9 ore pana la destinatie.

Poftim? WTF?!? Trenul rapid sa faca atata? Ce distanta este intre Bucuresti si Constanta fratilor ca drumul asta il faci cu masina in maxim 3 ore. Sau poate s-a mutat Bucurestiul in Suceava si nu stiam. In fine...
O stire intreaga despre toata intamplarea asta cu video cu tot, o gasiti AICI.

Pana aici toate "bune" si "frumoase", dar mai dau peste un articol care spune ca de la 1 septembrie, biletele sunt mai scumpe cu 8%.

POFTIM?!? 8%???
Bai oameni buni astia sunt cretini? Pentru ce mama dracu' sa platesc cu 8% mai mult? Sa fac 9 ore cu rapidul intre Bucuresti si Constanta si sa cedez nervos? Pai dragilor de la compania feroviara CFR... puteti sa va luati biletele si sa vi le bagati in cur cu preturi cu tot. Mai bine merg cu maxi-taxi si ajung mult mai repede, mai confortabil si mai curat la destinatie decat cu jegurile de trenuri pe care le puneti la dispozitie in tara asta "europeana". Nu mai zic de infrastructura care e de tot cacatul. CFR nu o sa se compare niciodata cu feroviarii din Franta sau Germania unde trenurile merg cu o viteza maxima de pana la 350 km/h. Ma intreb la noi cu cat merg de au intarziere 4 ore? Cu 10 km/h? Sunteti de tot rahatul. PENIBILI!

Asa ca dragilor, de acum mai bine luati un maxi-taxi sau orice altceva ce nu e pe cale ferata pentru ca veti ajunge mult mai repede si mai bine la destinatie, decat cu minunatul CFR.

Niciun comentariu: