sâmbătă, septembrie 01, 2007

Blog Review: Blogul lui iLL













Am fost colegi de munca la Bucuresti, dar la un moment dat am luat-o pe drumuri separate. Sincer mi-a parut rau pentru ca era unul din colegii cu care ma intelegeam cel mai bine, cu care mai faceam o gluma chiar si atunci cand situatia nu era asa roz. Este vorba despre Paul aKa iLL care e prezent de ceva vreme in blogosfera. Nu in cea pe care o stiu toti, ci un pic mai retras, pe Yahoo 360. Sincer este unul din primii bloggeri pe care l-am citit cu mare placere.
Ei bine, astazi a fost ziua cea mare pentru ca s-a hotarat sa isi lanseze blogul oficial. A preferat sa si-l hosteze singur (si bine a facut).
Dar despre ce scrie iLL? Pai despre viata (a lui si nu numai), intamplari, chestii interesante sau ciudate, hobby-urile lui (si ale altora) si multe alte chestii care s-ar putea sa va placa. Multi vor fi tentati sa spuna ca oricine poate scrie despre ce i se intampla in viata de zi cu zi. Corect! Dar iLL le prezinta intr-un mod mai special, presarat cu sarea si piperul care multora le lipsesc.

Pe pagina de intro veti gasi 2 categorii: words si photos.
La words puteti citi blogul lui personal iar la photos (care este inca in constructie) veti gasi diverse poze pentru ca hobby-ul lui este sa pozeze tot ce prinde mai interesant. Asadar aveti ce vedea.

In concluzie, daca doriti vreodata sa zambiti, nu ezitati sa-l vizitati. Este absolut fenomenal.

Niciun comentariu: