sâmbătă, septembrie 01, 2007

Buzoianu va prezinta piesa lunii


Fara indoiala una din cele mai bune piese de club pe care am ascultat-o in ultimele 3 luni (si pe care saptamana asta am ascultat-o aproape non-stop) este cea mai noua melodie semnata DJ B Noise impreuna cu Anthony Joseph & Jay Criss intitulata Buddah.
DJ B Noise nu este un nume asa nou, el fiind prezent de 7 ani pe piata muzicii de club, dar cunoscatorii il stiu deja, in ciuda faptului ca multi mai intreaba si in ziua de azi "Cine dracu' mai e si asta?".
Ei bine petru cei care nu stiu, B Noise este DJ si producator, mixeaza prin tara in diverse cluburi, a avut o emisiune la Radio Dance Romania, iar acum il puteti asculta in fiecare miercuri seara de la ora 20:00 la 22:00 in cadrul emisiunii "Noise Level" la Radio Pro-B - unul din cele mai bune si ascultate radiouri de specialitate pe internet din Romania.

Piesa despre care va vorbeam nu este foarte complexa, ba dimpotriva este destul de simpla... mie personal imi aduce o fenomenala stare de liniste. Acordurile, versurile absolut bestiale, care spun o adevarata poveste ce merita ascultata, cat si partea vocala fac tot farmecul acestei piese care cu siguranta v-ar face noaptea intr-un club, absolut extraordinara.

Enjoy!


Piesa poate fi downloadata de AICI iar site-ul oficial al lui DJ B Noise il puteti vizita AICI.

Niciun comentariu: