duminică, septembrie 02, 2007

Gigi Becali se lanseaza in muzica?


Sunt sigur ca multi dintre voi l-au auzit pe nea' Jiji cantand "Cu noi este Dumnezeu" din Maybach-ul lui, dupa meciul cu Bate Borisov, meci in urma caruia Steaua s-a calificat in gupele Ligii Campionilor.
Pe mine nu m-a impresionat foarte mult felul in care a cantat, ba dimpotriva, m-a amuzat, insa se pare ca l-a impresionat pe Radu Baron, patronul casei de discuri RBA care i-a propus sa scoata un album cu muzica religioasa. Adica sa-l faca vedeta bai simpaticilor, daca nu v-ati prins. Nu ca n-ar fi deja.

Dar mai bine hai sa vedem ce scrie ziarul Libertatea.

Dupa ce l-a ascultat pe Gigi Becali interpretand cantece religioase, patronul casei de discuri RBA, Radu Baron, s-a gandit sa-i propuna acestuia sa interpreteze piese de pe un album de muzica religioasa. Acesta considera ca Becali are ceva voce, ba chiar ca a cantat mai bine decat unii artisti consacrati.

A multumit Divinitatii in stilul propriu si a fost remarcat. Dupa victoria Stelei cu bielorusii de la BATE Borisov, Gigi Becali a interpretat cantecul religios 'Cu noi este Dumnezeu'. Iesirea emotionala a omului de afaceri a fost savurata din plin, atat de fanii din Ghencea, cat si de telespectatori.

Intregul articol il puteti citi AICI.

Nici nu vreau sa ma gandesc la ce voce "fenomenala" va avea nea Jiji daca va accepta sa inregistreze acest album. Deja ma apuca groaza.

In cazul in care nu l-ati auzit cantand dupa meci, va ofer spre vizualizare inregistrarea.

ATENTIE! Interzis cardiacilor!


Un comentariu:

Anonim spunea...

mai dekkt ca acuma nu putea sa fie gigi ... mare prost ala care a zis ca are voce