luni, septembrie 10, 2007

Legea pistolului pe soselele din Romania


Citeam astazi un articol interesant in ziarul Libertatea care, ne spune ca pe soselele din Bucuresti soferii isi fac singuri legea cu pistolul. Cum vine asta? Pai simplu. Daca il enervezi pe cetateanul de la volan, el scoate pistolul, pac-pac si gata, te-a rezolvat. In alta ordine de idei nu ai voie sa mergi incet pe trecerea de pietoni, sa-i tai calea lu' barosanu' ciumeg cu masina lui de zeci de mii sau sute de mii de euro cu gunoiul tau de masina, sa-l claxonezi sa se miste mai repede, si asa mai departe, pentru ca s-ar putea sa te impuste.
Va vine sa credeti? Mai bine hai sa citez putin din articol.

Adio, scandaluri in trafic, finalizate, nebuneste, cu batai in care se 'impart' pumni si picioare! Soferii din Bucuresti au gasit un nou remediu pentru a-si potoli caderile nervoase: scot pistolul si - pac! pac! - isi incheie socotelile cu 'rivalii' de pe sosele.

Traficul infernal din Bucuresti a ajuns sa aiba efecte de-a dreptul bolnavicioase asupra soferilor. Cazurile in care conducatorii auto reactioneaza violent, atunci cand se simt sfidati, incomodati sau provocati de alti oameni cu care sunt nevoiti sa imparta soseaua, s-au inmultit. Numai in ultimele trei saptamani un barbat a fost impuscat cu un pistol cu bile de cauciuc pentru ca nu se misca mai repede pe trecerea de pietoni, iar un sofer a fost si el lovit de gloantele de cauciuc, sub ochii ingroziti ai sotiei, doar pentru ca nu i-a dat prioritate agresorului.

Intregul articol il puteti citi AICI.

Ce sa zic... traim intr-o tara plina din ce in ce mai mult de tot felul de cretini, schizofreni, dementi si primate care nu-si pot stapani pornirile (nervii). Mai grav este ca ei primesc permis de port-arma de la cei care ar trebui sa-i testeze tot mai amanuntit. Eu nu inteleg ce-i in capul astora si ma intreb unde se cred ei sa scoata pistolul fara nicio jena si sa traga in tine sofer sau pieton ca sa ce? Si mai ales de ce?
Dar si mai mult nu inteleg de ce primesc ei permis de port-arma? Cum pot primi asemenea persoane asa ceva? Aaaa... scuze! Am uitat. Traim in Romania si aici primeaza spaga, mica atentie, nepotismele etc. Daca il iei la descusut pe unul din pistolarii astia, cu siguranta se dau mari si tari ca au in spate cine stie ce mare nume din politie sau din stiu eu ce alta mare institutie. Incepe sa-mi fie lehamite din ce in ce mai mult de tara asta si de cretinii de genul asta.
Mai grav este ca nu ma mai simt in siguranta pe strazile tarii pentru simplu fapt ca numai traversand strada ma pot trezi impuscat de un asemenea schizofren...
Ar trebui sa stau linistit si sa nu-mi fac griji? SIGUR NU! Deci o sa-mi iau si eu pistol ca sa ma pot apara de cretinii astia.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"Legea pistolului " ... interesant ce pot sa zic , in viata de zi cu zi trebuie sa fi f.atent cine stie peste cine dai si apoi ce se poate intampla ...

Anonim spunea...

Spaga Coruptia mananca viitorul acestei natiuni.Atata timp cat vom tolera coruptia nu vom fi siguri in propia casa propiul oras sau cartier.Situatia din pacate se va inrautatii atata timp cat guvernanatii nu vor lua masuri drastice sa combata nelegiuirile ce se petrec pe strazile orasului nostru.Acesti dementi trebuie opriti azi e sotul dar maine poate fi copilul tau sau al meu care trece strada in drum spre scoala !!!!!!!!