joi, octombrie 04, 2007

Noi nereguli la UPC

Azi am fost bantuit pe blog din 30 in 30 minute de niste "baieti veseli" cu acelasi IP, din UPC, care imi dau de banuit ca ar fi sus-pusi pe acolo, pentru ca nu le pot afla locatia IP-ului sub nicio forma cu toate skill-urile mele de mini-hacker.
Baieti, macar daca va simtiti, lasati un comentariu! Aveti tupeul?

Zilele astea sunt pornit rau pe baietii astia. Am descoperit alte nereguli azi, destul de grave daca ar fi sa ma intrebati pe mine. Uitandu-ma mai atent la contractul semnat anul trecut, am observat ca ii lipseste stampila. Aceasta e pusa doar pe 2 pagini din 7, pagini care sunt anexe ale contractului de inchiriere a echipamentului si pentru conditiile tehnice si comerciale specifice produselor internet. Restul de 5 pagini in care se specifica numele beneficiarului si serviciile de care beneficiez, nu sunt stampilate, ci doar semnate.
ATENTIE! Nu sunt singurul in situatia asta!

Lansez pe aceasta cale un semnal de alarma pentru toti abonatii UPC Romania, sa isi verifice contractele de internet si / sau telefonie. Daca NU sunt stampilate prezentati-va de urgenta la orice sediu ANPC (OPC) pentru a reclama acest lucru, apoi treceti pe la casierie pentru a cere incheierea unui contract legal (adica stampilat si semnat de agentul care il incheie). Aceasta e si unica posibilitate prin care puteti trece la noua oferta de internet la care se interzice trecerea vechilor abonati pana la 1 decembrie.
Se zvoneste ca ofertele vor fi valabile pana la 30 noiembrie asa ca nu asteptati linistiti data de 1 decembrie pentru ca s-ar putea sa aveti parte de o surpriza neplacuta!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Adica.... tu nu ne spui lucruri noi bre! Stim ca aia sunt "incopetenti" :D
Oricum scapari juridice sunt peste tot...

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Cred si eu, dar nu la nivelul asta si nu la atatia clienti.
Si nu imi pot spune mie ca nu mai stampileaza contractele astea pentru ca e stampilat cel de cablu.. si asta pentru ca cel de cablu este inregistrat cu alt numar fata de cel de internet si telefonie.

Lumea trebuie sa ia atitudine, altfel o sa ramanem bataia de joc a unor companii de genul UPC.