joi, octombrie 25, 2007

Nunta pe NeVe, un adevarat succes?









Aseara am reusit sa-mi pun la punct calculatorul, dupa o saptamana in care am avut numai belele. Cum am terminat, am intrat sa-mi verific mailul. Printre multe alte notificari neinteresante, vad un mail de la trafic.ro in care sunt anuntat ca Nunta pe NeVe a inregistrat cea mai spectaculoasa crestere online a saptamanii trecute.

Asa si? Cu ce ma ajuta pe mine asta? Sincer, ma intereseaza foarte putin spre deloc.
Stau si ma intreb cam cu cat a scazut coeficientul de inteligenta al populatiei Romaniei, avand in vedere marele succes pe care il inregistreaza asemenea campanii?
Nu neg faptul ca Radio 21 este in topul audientelor, la fel cum nu pot nega faptul ca Buzdugan si Morar fac una din cele mai reusite emisiuni matinale din FM-ul romanesc, dar de aici pana la campanii de acest gen, mi se pare o mare panta de coborare spre ridicol, ba chiar hilar pe alocuri.

Eu ii stiam pe baietii astia doi, oameni care vor sa promoveze calitatea si bunul gust, nu prostia si penibilul. Ori campania Nunta pe NeVe mi se pare una din acele campanii dedicate celor cu un IQ destul de redus. De ce?
Pai hai sa vedem... doi oameni care nu se cunosc si care nu s-au vazut in viata lor, se intalnesc printr-o campanie promovata de Radio 21, in vederea casatoriei.
Cat de lame sau disperat poti fi sa accepti sa te casatoresti cu o persoana (virgina) pe care nu o cunosti si despre care nu stii absolut nimic. Cat de disperata poti fi ca virgina (neverificat autentic) sa te casatoresti cu unul pe care poate nu-l intereseaza decat sexul?
Acea persoana poate fi complet incompatibila, urata, naspa, grasa, sau criminal/a in serie ori vreun soi de obsedat (sexual).
Aaaaa da... au fost testati psihologic de Radio 21. Da da... vezi sa nu.

O asemenea campanie nu merita o atentie asa de mare, dar faptul ca romanii au primit-o cu "bratele deschise", spune cam tot despre cei care populeaza fasia asta de pamant din Europa, numita Romania...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Prostia, prostul gust si penibilul "se vinde" ;). E foame de bani in tara asta asa ca pe mine unul nu ma mai mira nimic. Mireasa virgina si teologul , what a load of crap.

Anonim spunea...

LOL. Foarte disperat.