marți, octombrie 30, 2007

Yahoo a lansat Yahoo Messenger 9.0 Beta


Ma uitam azi printre picaturi, peste gardul vecinului Blogatu si am gasit o stire interesanta pe care o sa v-o spun si voua.
Yahoo tocmai a lansat Yahoo Messenger 9.0 Beta.
Asteptam de mult o schimbare dupa versiunea 8.* care a fost un mare esec datorita numeroaselor bug-uri, pe care nici in versiunea actuala 8.1 nu au reusit sa le rezolve.

Ce ofera nou Yahoo Messenger 9.0? In primul rand o interfata grafica total schimbata. Lista de prieteni apre cu totul altfel, ferestrele de chat au noi optiuni, poti schimba skin-ul mai rapid, daca ai o lista mare de prieteni ii poti gasi mai rapid cu optiunea search, poti folosi smilies in status, are mai multe emoteicon-uri si asa mai departe.

Ce mi s-a parut interesant este o noua optiune. De exemplu daca trimiteti unui prieten un link cu un clip de pe YouTube , acesta nu trebuie sa mai dea click pe el pentru a-l accesa, pentru ca acel clip se va deschide singur in fereastra de chat a Yahoo Messenger.

Va las insa pe voi sa descoperiti singuri noul look si noile optiuni ale Yahoo Messenger 9.0 in filmuletul de prezentare pe care il puteti viziona AICI.
Versiunea Beta poate downloadata, instalata si evident testata AICI.

Niciun comentariu: