sâmbătă, noiembrie 24, 2007

Hai la vot, s-o iei in bot















Ce titlu sugestiv nu-i asa? Sau revoltant... ori deranjant?
Nu, nu este! Va spun eu. Stiti ce este revoltant? Faptul ca maine este zi de vot, referendum, alegeri sau cum vreti sa-i mai ziceti voi. Si mai e revoltant faptul ca nu avem pe cine sa alegem. Desi lista este lunga, chiar nu avem pe cine sa alegem, pentru ca pe acele liste, gasim aceiasi oameni corupti care ne-au condus pana acum, sau ne conduc si acum. Nici unul nu m-a convins cu absolut NIMIC.
Am auzit saptamana trecuta tot felul de spoturi electorale pe radio si TV in care se spune, vino la vot daca vrei sosele asfaltate in tot orasul, un nivel de trai mai bun, un mediu curat, confort pe timpul iernii, etc etc.
Pai cum mama dracu' sa mai sper ca voi vedea strazi asfaltate in tot orasul, cand astia nu sunt in stare sa faca o amarata de autostrada. Cum sa ma duc la vot cand ei vor sa ne ofere nivel de trai cu un salariu minim de 500 RON, in conditiile in care preturile explodeaza mai ceva ca in tarile civilizate ale uniunii europene si ei zic ca nu pot oferi mai mult de 500 de RON pentru ca nu le permite bugetul. Hai sa muriti voi in chinuri grele cu spume la gura ca nu va puteti permite mai mult. Dar cand e vorba de diurnele voastre, reinnoirea parcului auto al parlamentului cu masini straine luxoase, salarii mai mari si multe altele, mereu se gasesc bani. In cazurile astea nu sunt niciodata probleme. Nu v-ar fi rusine... de fapt de ce ma mir? Nu v-a fost rusine din 1989 incoace d'apoi acum...
Cum sa ma duc la vot cand ei zic ca vor sa ne asigure un mediu inconjurator mai curat, iar numarul masinilor creste pe zi ce trece, orasul devine tot mai aglomerat si gazele emanate sunt tot mai multe? Ce or sa faca? Or sa inventeze ei euro 10 si le vor monta pe toate rablele din 1900 toamna? Or sa schimbe ei mentalitatea romanului sa nu mai arunce hartii sau gunoiul menajer pe unde ii vine?
Cum sa ma duc la vot cand cei mai multi romani nu mai stiu ce este aia caldura in case. Cu ce o veti asigura dragilor? Cu inca vreo subventie? Ma cac pe ea de subventie! Dati-ne NIVEL DE TRAI DECENT... nu subventii. Subventiile sunt egale cu zero. Pe multi nu ii incalzeste cu nimic ca au caldura in casa, cand se gandesc de pe o zi pe alta ce or sa mai puna pe masa.

Dar voi de unde sa stiti toate astea dragii nostri alesi? Vorba aia... voi aveti conturi in banci, vile, masini, salariu bun, caldurica, mancarica buna. Da-i dracu' pe fraierii aia care se duc sa voteze, nu-i asa? Sa voteze sa mai ingroase matul unor bile de slanina care stau in parlament si nu fac absolut nimic in afara de a dormi, citi ziare, a face bilute, sau chiar mai mult, de a trage un chiul.


Am o veste pentru voi. Daca prezenta la vot va fi mai mare de 25 - 30%, eu ma las de blogging. Iar eu NU ma duc sa votez. Gata! Nu mai am pe cine sa votez. M-am saturat de aceleasi mutre acre, de aceiasi hoti, de aceleasi personaje care pozeaza in buni samariteni, iar pe partea cealalta fura cu 2 maini si un picior.
SA VA FIE RUSINE!
Si inca ceva, eu in tara asta nu ma mai duc sa votez pana cand lucrurile nu se vor schimba in bine.

Chiar asa. Voi, dragi cititori, va mai duceti la vot?!?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu, la vot nu ma duc, din aceleasi considerente ca si tine. Insa...ma duc cu draga inima la REFERENDUM. Despre asta n-ai vorbit, si multa lume omite....din pacate.....E , dupa parerea mea, cel mai bun lucru care li se putea intimpla romanilor, din punct de vedere politic, dupa 89 ...

Anonim spunea...

Ai dreptate nici eu nu ma voi mai duce la nici un vot pt. ca totdeauna a iesit la rampa tot cei care au fost nominalizati de EI