duminică, noiembrie 04, 2007

m.U.E - Noua oda dedicata UPC-ului


OK... deci nu m-am mai legat de mult de UPC. In clipa asta fierb iar de nervi. UPC o suge din ce in ce mai violent. Pe masura ce avanseaza zilele de la care in anumite orase a inceput migrarea catre noile pachete de internet, pe atat merge mai prost.
Eu sunt fericitul posesor al unui pachet de internet de 20 mbps (Large). Mai bine zis am fost. Pentru ca o perioada a mers bine. De cand au inceput sa faca migrari la noile pachete, ziua merge sub orice critica.
Daca sun la serviciul de relatii clienti de la Bucuresti (nu de alta dar acolo sunt redirectionate apelurile de la dispeceratul local) dau de multe ori peste oameni priceputi. Si o spun la modul cel mai serios. Ajuta cat pot... dar vorba aia, daca ala de pe teren a facut o munca de tot cacatu', ce sa faca ala de la call center?
Tot ce poate face. Sa verifice daca ai conexiune buna, daca ai niveluri de semnal optime pe modem sau in nodul optic si eventual sa faca o sesizare la cei de la Buzau, unde se cam vegeteaza destul de mult. Mereu cand trec pe langa sediu, baietii care ar trebui sa faca munca de teren, stau pe geam la etajul 1 al sediului si fumeaza o tigare. Asta in timp ce unii clienti sunt pusi sa astepte cate o saptamana pana vine cineva sa le rezolve problema. Asta daca vine cineva si atunci.
Ideea e ca pana vin baietii astia sa rezolve o defectiune, imi creste o barba numai buna de dat jos.
Felicitari baieti! Serios. Tineti-o tot asa! Macar bagati o data pentru totdeauna compania asta in faliment, sa stim cu totii o treaba. Sa terminam o data pentru totdeauna cu acest mare cacat pansat numit UPC Romania.
Azi din 20 mbps am abia 1 mbps... maxim. Frumos! Ati putea sa luati conexiunea si sa v-o varati singuri in cur! Si o sa fiti impresionati pana la lacrimi, va jur (citat dintr-o piesa celebra a trupei vocal-instrumentale Parazitii). Ca de altceva nu e buna mult anuntata banda de net de 20 mbps.

La recomandarea unei doamne sau domnisoare de la serviciul de relatii clienti, am downloadat un soft care monitorizeaza pachetele de date. Ghiciti unde se pierd cele mai multe... EXACT! La Bucuresti. Acolo de unde pleaca conexiunea pentru toata tara.

Si asta cred ca spune cam tot despre marele UPC. Am mai zis-o si o repet... SA FITI DE CACAT domnule Richard Anderson! Du-te la matale in America si ofera-le americanilor asemenea servicii, ca aia or sa te arda direct pe rug, ca pe vrajitoare!

Pana una alta, feriti-va de UPC. Si vorbesc al dracu' de serios!
Unde este Astralul de alta data?.....

9 comentarii:

ZappMaster spunea...

deci dragosh cand spuneam ca UPC - uniunea paketelor cacacioase e cel mai de kkt net u ziceai ca nu e asa ca prinzi u viteza ca balarii...iti recomand sa iti bagi asa repede acu netu de la RDS ca e belea....si vezi ca poate anunta vro oferta de iarna si te-ai scos...RDS rulllzz

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Daca ar da rds net persoanelor fizice in Buzau.

Anonim spunea...

Atunci nu ramane decat Click Net, eu unul sunt multumit, mai ales ca mi-au redus abonamentul aproape cu 50% si mi-au dublat viteza :)

Anonim spunea...

UPC m-a dezamagit total! Din 3 mbps ating maxim 700 kbps. Asa ca staimati UPC-isti ( stiu ca mai intrati pe blogul asta ), ori faceti ceva.. ori n-am incotro si ma duc la protectia consumatorului.

P.S.: Vedeti ce rezolvai, ca altfel va fac de tot rasul pe net. Un inceput este pe retelistica.info. ;)
Multumesc pentru atentie!

Puiu spunea...

am plecat de la rds la upc din cauza indolentei angajatilor care pretindeau k dak pica netu dupa ora 18 e problema mea. voi pleca si de la upc dak de la 01.12 nu am macar un sfert din cei 10m/s promisi. m-am saturat de neprofesionalismul lor!!

Anonim spunea...

De acord 100%...si io sunt un nefericit abonat al UPC cu un d`ala de 20 mega pe secol .Problema tot aia e...viteza ametitor de ametitoare pe care o ating constant 512 kbps down. si 120 si ceva upl.(asta in test de banda!!!)...deci UPC sucks!!!Pe toate liniile...pe toate fronturile...si pe unde mai vor ei...

Anonim spunea...

Sa va dau un motiv simplu pentru care UPC sunt de cacat, dupa parerea mea. Am fost ieri sa imi fac o reziliere de contract pentru internet, acolo tipa imi spune ca nu imi pot rezilia de acum pentru luna viitoare, asta trebuie facut cu 30 de zile inainte. Ok, atunci o sa platesc si luna viitoare internetul care merge INFECT oricum. Astazi primesc un telefon de la UPC in vederea rezilierii, ii spun de ce nu mai vreau net, si ma loveste brusc: trebuie sa platesc o taxa de reziliere de 200 de lei + luna mai care a fost "gratuita" de la ei. Sa nu mai aud de UPC.

Anonim spunea...

in primul rand esti gascan... de ce ti-ai luat net de 20 Mbps? cumva inainte iti mergea cu 3 Mbps constant(sau viteza de top ce o aveai)... e greseala ta zic eu...da` plm... treci la alt pachet mai ieftin..cel de 10...si atunci va fi mai ok..zic eu

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Nu imi mai trebuie UPC. Le-am spus deja adios si am trecut la metronetwork. in sfarsit pot spune ca am internet de calitate si retea metropolitana super.

Bafta!