luni, decembrie 31, 2007

Ganduri la sfarsit de an

Au mai ramas cateva ore din 2007. A sosit momentul sa ne gandim la planurile pentru 2008. Este o chestie care se face in fiecare tara de pe planeta asta. Fiecare din noi face un bilant al anului care se incheie si isi face o promisiune sau mai multe pentru anul care vine.
La capitolul realizari, pot spune ca am progresat din punct de vedere profesional si ma bucur pentru faptul ca am realizat unele chestii pe care altii nu le-au reusit sau incercat vreodata la radioul la care lucrez.

Pentru anul viitor imi propun sa ma perfectionez pe partea de IT si retelistica, sper sa progresez pe partea profesionala si sa ma apuc si de televiziune... evident cu mult succes si sa-mi vina mintea la cap pentru ca uneori sunt cu capul in nori si foarte distrat. De fapt daca ma gandesc mai bine, asta nu e un lucru rau. Imi mai propun sa ma pun darcu' o data pe slabit ca m-am facut cat un porc si sa am grija mai multa de ficatul meu, desi as prefera sa nu renunt la bere :)
Mai sper ca blogul sa aibe tot mai mult succes si sper sa imi ramana timp sa ma ocup de el si nu in ultimul rand, sa fie vizitat de oameni de calitate (deci de cat mai putini cretini). In acelasi timp ma gandesc sa maresc comunitatea Buzoianu pornita prin iunie 2007 si sa am cat mai multi membri activi care sa scrie la fel de incisiv, realist sau tampit cum scriu eu.
Imi mai propun sa ma ocup tot mai mult de XFM Romania si sa-l aduc la un nivel mare de audienta. As vrea sa ii fac si un site pe masura cu ajutorul unui priceput intr-ale web design-ului (aviz amatorilor).

Acestea fiind zise, inchei ultima postare pe Buzoianu din anul 2007. Probabil ca Ingrid o sa revina si ea cu cateva ganduri desi, stiu ca e ocupata in perioada asta prin Italia, asa ca in numele comunitatii Buzoianu va urez La multi ani, un 2008 de 2008 ori mai bun si cu 2008 mai multe realizari! Multa sanatate si multi bani, ca daca le avem pe astea, restul vine de la sine.
Aceleasi urari se duc si spre colegele mele din comunitatea Buzoianu adica Ingrid si Raluca M.

La multi ani inca o data si petrecere frumoasa! Ne citim la anu'!

4 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani si tie si sper ca 2008-ul sa fie asa cum ne-ai urat tu ca sincer nu cred ca as mai rezista inca un an consecutiv de cacaa.

neuronu spunea...

La Multi Ani, Dragos! Fie ca cel mai bun an de pana acum sa inceapa chiar de azi!

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

La multi ani si voua baieti! Toate cele bune pentru 2008 si sa fie un an plin numai de realizari!

Anonim spunea...

Ma intreb cand ma fac si eu mare? Admir persoanele care au clar in minte ceea ce vor si isi pun target-uri. Personal, m-am obisnuit sa actionez in realitatea imediata, adicatelea fara planuri si ceva gen :we'll cross the bridge when we get there. Nu faceti ca mine!