vineri, decembrie 28, 2007

Oamenii se calca in picioare pentru Revelionul lui Vanghelie

Ei bine, da! Ati auzit bine! Oamenii se calca in picioare la propriu pentru revelionul lui Marean Vanghelie care este primar in Sectorul 5 care este pe persoana fizica.
Oameni (sau cel putin asta se vor a fi) care vor sa ia parte la minunatul revelion pentru a urmari trupe cunoscute, pentru a manca o chiftea, o maslina, o bucata de tort si pentru a ciocni o cupa cu sampanie, se inghesuie ca niste animale la biletele scoase la vanzare. Asta nu ar fi cine stie ce daca nu ar incepe sa se comporte ca niste animale... la propriu, pentru ca s-a lasat cu calcat in picioare, imboldeli, imbranceli si batai.
Bai romanilor, mai dureaza mult pana o sa va civilizati si voi? Mai dureaza mult pana cand nu o sa va mai omorati intre voi pentru promotii de cacat la deschiderea vreunui supermarket si mai de cacat? Mai dureaza mult pana nu o sa mai fiti condusi de instinctul unei turme de oi, care pana si aia e mai organizata?
SUNETI DE CACAT! Ziceti ca sunteti mandri ca sunteti europeni?
Uite eu nu sunt mandru ca sunt european cu oameni ca astia care se inghesuie si se omoara unii pe altii pentru un cacat de revelion oferit de un primar semi-analfabet.
Pentru ce atata inghesuiala? Nu se poate sta acasa? Chiar asa trebuie sa va comportati mereu ca niste animale?
De fapt de ce ma mai mir, ca pana si la biserici vad asa ceva. Un grup de mosi si babe disperati, care vor sa ia apa sfintita sau cine stie ce altceva.
Asa-i romanul... terminat, distrus si penibil. Ca nu se poate daca nu se impinge el sa fie primul acolo sa prinda un colt de paine. Parca am fi o tara de fomisti. Nu se stie sa se stea ordonat la o coada.
Sa va fie rusine si sa fiti de cacat! De ce? Pentru ca asta intelegeti voi prin comportament civilizat si mai ales pentru ca asa credeti voi ca se comporta un popor european.
RUSINE!!

Iata in continuare ce s-a intamplat la coada la bilete, intr-o preluare de la PRO TV.
Comentariile sunt de prisos.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Probabil este vorba despre oameni cu posibilitati financiare mai reduse. Nu vreau sa fiu in locul lor, nu vreau sa cunosc foamea sau sa imi fie pofta de o portocala si sa nu imi permit sa mi-o cumpar. Nu stiu cat de drastici in a eticheta trebuie sa fim, mai ales ca s-au facut experiente...foamea ne reduce la stadiul de mamifere (apropo de ce zicea nenea acela: sunt o oaie) si...supravietuieste cel mai tare. Trist. Deloc scandalos.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Ba este. Pun pariu ca nu ai vazut ce se intampla in zilele mari la bisericile din Romania. Acolo ce explicatie mai gasesti? La faptul ca se bat toti pentru a prinde apa sfintita?

Nu mai zic de un supermarket care s-a deschis undeva in moldova si oameni care nu erau chiar asa saraci mai aveau putin si isi dadeau in cap pentru un scaun.
Eu nu m-as grabi sa le plang de mila astora.

Anonim spunea...

nu imi prea place sa rad de necazurile altora...dar Dragos cand ai precizat ca parca suntem o tara de fomisti am bufnit in ras :))Noi si somalezii...nici macar o simpla coada nu se poate forma...si sa stai noaptea la coada pt un bilet de revelion?!!?...mi se pare absurd..

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Asta am si incercat sa scot in evidenta. Imi pare bine ca ai inteles ideea. Si cine le plange de mila eu as zice sa se gandeasca si cand se inghesuie la biserica sa prinda apa sfintita. Mai au putin si se omoara intre ei.
Acolo ce scuza mai au? Ca le e sete?
In ce tara am ajuns sa traim... stii e vorba aia Romania e o tara frumoasa... pacat insa ca este locuita.

Anonim spunea...

Pai acolo au scuza urmatoare...cica...din cate am auzit...de la unu altu...ca cica vor sa fie mantuiti...sau ceva de genu...Nu sunt credincios...si nu prea stiu sa explic :P...oricum...In romania ce nu se intampla Dragos? Daca iti pui un afis pe usa de la casa ca ti-ai luat tv nou dupa 2 zile risti sa iti sparga apartamentul sau casa doar ca sa vada...vorba ta...Romania e o tara frumoasa...pacat ca este locuita

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Da.. si mantuirea se face omorandu-l pe ala din fata ta ca sa ajungi tu mai repede sa iei apa sfintita. Halal credinta, halal tara, halal popor.
Sa-i ierte Dumnezeu ca nu stiu ce fac.
Sunt vai de capu' lor.

Oricum decat sa ma calc pe cap cu altii pentru un cacat de bilet la un cacat de revelion mai bine organizez la mine acasa revelionul cu cativa prieteni si e mult mai sanatos.

Anonim spunea...

Raman la parerea mea ca nevoia te impiedica sa evoluezi. Sunt multi cei carora le lipsesc lucrurile elementare. Unora ca acestia le pretinzi sa fie civilizati? Sa se autoeduce? E un efect al lipsei. Deal with it.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Nimeni nu ma poate convinge ca e altfel decat am scris. Am vazut prea multe de cand ai plecat tu din tara. Nu prea mai esti la curent sa afli pentru ce se calca oamenii in picioare (adica sunt in stare sa se calce in picioare si pentru o promotie la pixuri pe care le iei din magazin cu 1000 de lei vechi).
Asa de cretini au ajuns unii.

Un blogger cunoscut scria ceva de genul... romanul se plange ca n-are bani, face greve, zice ca o duce prost, dar se plimba in masini straine de cele mai multe ori scumpe si cumpara ca un spart de sarbatori. Si cam asa e.
Cand e vorba de MOKA ... SA DAM NAVALA NENEEE!!! Ca asa se face pe la noi. Nu se poate organizat. Trebuie sa ne comportam ca o turma de animale.

Am vazut ca sunt cativa care au etichetat articolul asta ca fiind plictisitor. Nu le doresc decat sa se trezeasca in invalmaseala aia din stire, calcati in picioare de toti papagalii care se inghesuie pentru o bucata de hartie. Sa vedem daca o sa li se mai paraa plictisitor atunci.

Anonim spunea...

CAT MAH???? 30 ron redus?....Pai cu banii de bilet intreg imi chem si vreo doi dj din afara la mine acasa...:))...Oricum vor fi dezamagiti pt k am auzit k pana acum a fost un mare si zemos rahat cu mot.Da' ideea de baza e cuvantul "redus" in reportajul asta.Daca bagi la vanzare un produs cu pret dublu dar scrii pe el redus 50 % romanu' da in benganeala.Ce sa-i faci,daca baune(vb lu' Badea)