marți, ianuarie 22, 2008

Articol dedicat prostiei de la PRO(st) FM Buzau

In FM aud lucruri din ce in ce mai traznite. Exista un anume personaj in FM-ul buzoian, care nu se mai satura de mancat atata cacat.
Este vorba despre "domnul" Paul Oprea de la PRO FM Buzau, care azi a comis-o din nou. Asta, pentru a nu stiu cata oara.
Domnule Paul Oprea, am si eu o intrebare pentru dumneata. Gandesti inainte sa deschizi gura si sa debitezi ceva pe post? Sau farama aia de creier pe care o ai in cap a inceput sa dea semne de oboseala?
Vad ca unora de la PRO(st) FM li s-au urcat vedetismele la cap, desi acest post de radio este din ce in ce mai neinsemnat in masuratorile de audienta facute la nivel national.

Dar hai mai bine sa spun despre ce e vorba. Azi dimineata in emisiunea pe care Paul Oprea o face alaturi de Mikanu, (baiat cu bun simt de altfel) a inceput sa spuna ceva despre un coleg care a lucrat la un post de radio din Onesti, devenit ulterior retea nationala si apoi vandut. Este vorba despre Radio DEEA. Replica lui a fost ca s-a desfiintat si a ras ironic.
Acum te intreb pe tine domnule Paul... de unde pana unde acest ras ironic? Ti se pare cumva ca PRO FM e o mare scula pe bascula? Ti se pare ca in Buzau PRO FM mai inseamna ceva? Nu ma intelege gresit, nu ma cred la cine stie ce mare scula de radio, dar pun pariu ca daca e sa comparam audientele, suntem peste PRO FM.
Dar nu asta m-a deranjat, ci faptul ca nu stii ce vorbesti... ca de obicei de altfel.
Pentru informatia matale, vreau sa-ti spun ca reteaua de care radeai tu ironic, se va relansa in luna martie si va fi ceva mult mai tare decat este PRO FM la ora actuala.
Dar chiar asa, PRO FM e radio care difuzeaza exclusiv muzica house?

Apropo... sa nu cumva sa crezi ca am uitat ce ai zis in toamna lui 2007, cand afirmai ca PRO FM e unul din putinele radiouri care emite digital si care merita sa fie ascultat pentru ca are playlisturi facute de oameni priceputi si ca DJ-ii nu difuzeaza muzica pe care o prefera ei.
Hai sa te intreb ceva. Stii cati oameni din Romania asculta radio pe platforma digitala DAB? Pun pariu ca nu stii. Pentru ca daca stiai nu iti mai turuia gura aia total aiurea. Intreaba-te mai intai cine e dispus sa dea aproape 300 de euro pe un aparat de radio care receptioneaza radiouri din banda DAB. Te-ai intrebat? Pun pariu ca nu.

Sa arunc o privire de ansamblu asupra playlisturilor pe care tu le lauzi domnule Oprea? Sunt de cacat. DA! AI AUZIT BINE! Sunt de tot cacatul. Ti se pare cumva ca radiourile locale mor de foame daca nu au playlisturi facute de "specialisti" cum aveti voi? Mie mi se cam pare ca va bat la fundulet... rau de tot.
Asa ca eu iti propun sa lasi ciocul mai mic ca nu da bine deloc, nu de alta dar te faci de ras pe radio fata de cei care inca mai asculta aceasta retea destinata pieirii.
Chiar asa... te plateste bine taticu' Adrian Sarbu pentru atata pupat in cur?
Si nu in ultimul rand, nu mai purta tu de grija altor retele nationale care v-au batut in sondaje de v-au facut franjuri. Radio DEEA a fost radio de nisa si la fel va ramane in continuare, numai ca va avea alt nume si va suna mult mai bine.
Te oftici cumva ca vorbesti dimineata ca televizorul si ca nu mai asculta nimeni PRO FM? Mai intai intreaba-te de ce nu mai asculta lumea PRO FM. Eu pun pariu ca totul se trage de la prostiile pe care le debitezi pe gura.
Pe final te intreb cum se face ca un radio asa de bun precum il lauzi tu, nu mai are oameni precum Andrei Gheorghe, Razvan Exarhu, Vlad Craioveanu si Mihai Dobrovolski?
Aaaa da... am uitat. Pentru ca voi sunteti cei mai buni si meritati sa fiti ascultati!
HA HA HA!
Invata sa gandesti inainte sa deschizi calea la microfon, implicit gura.
Sa ma anunti si pe mine cand PRO FM o sa difuzeze viitoarele hituri in materie de muzica dance si nu numai, inaintea noastra sau a ex Radio DEEA!

Cu respect,
Dragos Ilie - Radio CAMPUS Buzau.

13 comentarii:

Anonim spunea...

ooo...da desigur...nu le mai ajungi la nas...astora de' fac parte dintr-o retea nationala...se cred lei paralei...si daca ii iei la bani marunti spun numai prostii in fm...bravos bine combatut!!!

P.S. ...si nu e singurul exemplu...si cativa de la focusfm sunt prafff!!!!

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Acolo e deja un caz de vedetism de radio local. Dar despre asta intr-un viitor episod dedicat prostiei si vedetismelor din FM-ul buzoian.

Anonim spunea...

Cand ai emisiune la Campus ca sa te ascult si eu, deh ca acum am timp liber, sunt in sesiune :). Radoi Campus sper ca nu e hit-station, ca m-am saturat de asa ceva, de fapt stai ca ii dau drumu sa ascult acu.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Eu am emisiune de la 7:15 pana la 10:00 de dimineata in fiecare zi de luni pana vineri. Prima ora singur apoi de la 8:15 alaturi de colegul meu Silviu Vranceanu.

Anonim spunea...

Profm se da mare de cand are in Eminescu statie radio si tot vechituri are si ...e naspaaaaaaaa

Anonim spunea...

Pro FM SUCKS Trust ME :) Deci Va spun au ajuns si radiourile de pe internet sa fie mai bune decat un radio in FM eu nu mai ascult un radio in FM de o gramada de ani.
Hai cu Radio pe Internet frate :)

Anonim spunea...

HA HA HA...PAUL "OPULEA" a ajuns expert in radio frate?:)))Cine mah,amaratu ala care acum ceva vreme umbla cu o minora el,la ai lui multi ani?Ala care baga aceleasi si aceleasi dume ca "mc" prin disco?(si in cazul asta "mc" inseamna mancator de cacat).A ajuns si el om important de radio?Pai astia de la pro fm difuzeaza 10 emisiuni toata ziua ca n-au bani sa-si cumpere cd-uri blank din piata?Pacat de MIKANU ca si-a legat numele de putzica asta.Sa-i dea ma cineva o palma poate se mai trezeste,sa-si dea si el seama ca de fapt DEEA nu poate fi "depasit" asa usor pentru ca ideea de baza a acestui radio este alta.Este ca si cum ai compara o prajitura (deea) si o tava de cacat.Pot fi amandoua maro dar exista o diferenta.Da-l mah in kkt de prost ca ala nici la telefon nu stie sa vorbeasca.

alexxx spunea...

nu numai in profm exista asi in ale pupin... scuzati-mi obrazul fin. amintiti-va, printre altele, sumbrul lucru ca traim in romania. nu ma mai mira nimic. absolut nimic. si cum exista un post de radio exclusiv house, care inca mai emite in cateva orase, cine stie, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat(eu imi doresc sa nu se intample NICIODATA) sa nu apara si un radio exclusiv de manele. Si atunci sa ne tinemn fratilor, Dumnezeu odihneasca-NE in pace ...

Anonim spunea...

10 melodii nu emisiuni,asta vroiam sa spun dar radeam prea puternic si mi-a scapat

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Hahahaha! Deci DUXX... am tras o portie de ras copioasa. Uite niste chestii pe care nu le stiam despre nenea Paul. Multumesc pentru relatare! :)

Anonim spunea...

Radio exclusiv de manele? ei nu...pe net...da! e suficient un "romania" search in shoutcast la winamp. Dati-mi voie sa vomit.

Anonim spunea...

Vai de Pro FM-ul mami pulii,ce a fost si ce-a ajuns,daca Sarbu asta si-a permis sa dea afara pe usa din dos realizatori de programe de valoare inseamna ca e un mare idiot si se mai trezeste cate sa comenteze ceea ce nu e in curtea lui ala e si mai idiot,ce-mi pare mie cel mai rau de emisiunile pe care le aveau prin 98`cand s-a lansat PRO FM-ul in Buzau si de oamenii pe care i-a avut,insa traiesc cu speranta ca vechiul Deaa sa se ralanseze cat mai repede ca sa am si eu ce asculta in fm pana in 2012 cand se va desfiinta.

Anonim spunea...

daaa fii rauu ! credeam ca numai eu am probleme cu unele personaje de la contra fm...pardon...pro fm