marți, ianuarie 08, 2008

Romanca omoara italianca...again?

Ieri, intr-o localitate din apropierea Romei (Roma asta are ceva in aer...), o romanca a omorat batrana de care avea grija, lovind-o cu bastonul. Astept si eu detalii. Pana atunci, zic: cand romanul se satura de pupat in cur tot strainul pentru un os de ros, incepe sa faca prostii. Apoi ne miram ca de ce suntem un popor de cacat. O vindem si pe mama pentru osul respectiv si ne injunghiem in spate...intre noi. Apoi trecem si la altii, dar pe aia ii pupam in cur mai intai, ca deh...asta ne e natura.

8 comentarii:

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Romani... tigani. Unii nu pot face diferenta intre una si alta. Habar n-au ce rasa sunt si se poarta precum etnia mai bronzata. Ori sunt si romani tiganizati... sunt si cazuri deastea. Vad mereu la TV romani care canta cacaturi de manele.

Eu nu ii inteleg pe astia sincer. Ce e in capul lor? De fapt mai mult ca sigur nu e nimic.
Deasta nu meritam sa iesim in lume. Din cauza unor asemenea specimene care ne fac de cacat.
Fiecare roman sau tigan care iese din tara ar trebui supus mai intai unor teste psihologice, apoi daca iese bine abia atunci sa fie lasat sa plece.

Nu se mai poate intampla asa ceva la infinit.

Anonim spunea...

Pana la urma, Hitler gandea bine? Avea ce avea cu evreii, tiganii si homosexualii. Eu de-aia zic...sa nu generalizam. S-a invatat romanul sa dea din coada de cate ori vedea vreun turc, tatar, austro-ungar, de frica si de lacomie. De atunci nu si-a mai revenit.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Poate gresesc insa asa gandesc eu. Nu sunt rasist sau xenofob decat atunci cand vine vorba de tigani. Astia ne-au stricat rasa. PUNCT.

Restul comentariilor sunt de prisos.

Anonim spunea...

Dar cand romanul pupa turcul in cur, erau tigani pe atunci? Ne-am nascut stricati, mey!

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Tigani au fost intotdeauna dar te intreb... pe vremea lui Ceausescu avea vreunul curaj sa ciripeasca... pardon... sa caraie ceva? Sau sa iasa din cuib? Ii luau imediat securistii si ii bagau la beci sa-i bata de se cacau pe ei.

Dupa revolutie s-au vazut liberi si gata, i-au indoctrinat si pe idioti ... ca sa zic asa, cu tot ce aveau ei mai rau.

Cam aia e smecheria. Parerea de mai sus ramane oricand in picioare.

Anonim spunea...

Bai frate,lasati-ma cu tiganii si cu manelarii si hotii si tot jegu societatii noastre ca daca mai aud d'astea ies in strada si dau foc la tot ce isi are provenienta din India.Eu nu mai pot frate cu astia.NU MAI POT!!!O sa ajungem sa-i vanam pe strada cu furci si topoare ca sa nu ajungem sclavii lor.Ascultati la mine ce zic,daca le mai permitem multe vom ajunge condusi de cocalari si unguri.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Amin to that... brother!

Anonim spunea...

Ok. Verba volant. Trecem la actiune? Ca romanul e bun de gura dar abia e in stare sa se organizeze, mai ales daca e absolut necesar sa nu se injunghie pe la spate. Asteptam sa ne pice din cer cate ceva, un castig la loto, un guvern mai bun, etc, etc...Mai dureaza pana sa puna fundul la treaba...