joi, februarie 14, 2008

Cugetez si... degeaba

Ok... deci azi ar fi trebuit sa scriu ceva despre Valentine's FUCKING day. Si totusi nu. Am un articol pregatit dar il voi publica saptamana viitoare dupa ce o sa apara in revista In City.

Ca tot vorbeam de revista asta, poate numele "In City" nu suna cunoscut buzoienilor, dar va suna in curand. Primul numar apare saptamana viitoare si o veti gasi pe mesele cluburilor si localurilor importante din Buzau. Gratis.
Revista este o versiune buzoiana a bine cunoscutelor SapteSeri, B 24 FUN sau Nopti si zile.

In acelasi timp am mai lucrat la un proiect on-line, care ramane inca surpriza, cel putin pentru inceput si care se va adresa in special buzoienilor. Asta sa nu mai zica lumea ca nu se intampla nimic nou in Buzau.

In rest, pe langa zile incarcate, am mai avut parte de multi nervi. Asta pentru ca traim intr-o tara plina de oameni enervanti. Ca si cum n-ar fi fost de ajuns, nu ma mai inteleg nici cu unii membri ai blogului asta (nu dau nume). Nu inteleg ce se intampla. Se emana o energie negativa zilele astea, pentru ca alta explicatie logica nu exista.
Azi m-a durut capul toata ziua. Nu stiu de ce, dar am facut emisiunea cu o durere de cap incredibila.
Din nou ca si cum nu ar fi fost de ajuns, dupa ce am ajuns acasa mi-am deschis laptopul, am pus o muzica adecvata, am deschis messengerul si hop, sunt acostat de fosta iubita.
S-a trezit ca vrea un cadou de Valentine's Day. Ca ce chestie... nu stiu si nici nu inteleg. Adica e ciudat ca o persoana sa renunte la o relatie, sa nu mai existe legaturi sentimentale, dar sa vrea cadou de Valentine's Day, care pentru mine este o zi fara niciun fel de importanta. De ce?
1. Nu sunt catolic (pentru ca este o sarbatoare catolica nu crestin ortodoxa);
2. Nu sunt american (este o sarbatoare importata... noi avem Dragobetele).

Ori eu am imbatranit, ori lumea a inceput sa se intoarca cu curu' in sus. Nu mai pot intelege unii oameni.
Si totusi ma bucur ca am gasit astazi persoane cu care sa pot comunica inteligent.

O sa mai postez cate ceva zilele astea... sper. Desi timpul ma preseaza si sunt din ce in ce mai obosit.
De asemenea, nu uitati sa cititi si articolul meu din revista In City, pe care o veti gasi incepand de saptamana viitoare, in special in toate localurile TESS-ului.

3 comentarii:

Anonim spunea...

E chestie genereala asta cu oboseala dom'le.De 6 luni incoa' nu prea mai am nic de-o tigare neprogramata.I ncepand de la "cariera de DJ",hobby-uri,iesiri in oras chiar si "colaborarea" cu Wanda s-au cam dus pe apa sambetei asa,degeaba.Pentru ce?Pentru a sta de vorba cu ai mai prosti clienti ai companiei portocalie,pentru a face pe plac unor mosi cacanari si perversi care se autointituleaza profi universitari...Uite-asa se duc dreq visele si sperantele noastre si le dam pe stres si nervi.In fine vad ca tu te descuri destul de bine.Felicitari pentru proiectele in care te-ai implicat.E meritul tau ca pana acum tot te-ai luptat cu incompetenta si mintea inchisa multor dobitoci.Baga mare acolo dar sa mai lasi si tu cate ceva aici pe blog...nu-l lasa balta ca sa mai am si eu ceva interesant de citit din cand in cand.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Pai trebuia sa ajung sa pun la punct o data proiectele astea... si nu e usor deloc. Dar uite ca insistenta e cheia succesului. Dupa atatia ani de tras simt ca incepe sa se contureze ceva.
Cat despre blog, stai linistit. O sa scriu si pe aici cate ceva in orele pe care sper sa le prind libere.

Bafta multa si ai grija la carnaciorii care mai suna pe la departamentul de relatii clienti. Tara asta e plina de imbecili.

Anonim spunea...

Workaholic-ule! Generatie prozac ce esti! Bafta!