miercuri, februarie 27, 2008

Fostul Radio DEEA se relanseaza


Dupa ce a trecut ceva vreme de cand a fost cumparat si partial distrus de trustul Lagardere, fostul Radio DEEA a functionat fara nume, a suferit cateva schimbari si a pierdut cativa oameni, dar iata ca sosesc vremuri mai bune pentru acest post de radio (cel putin asa sper).
Deja au aparut zvonuri pe diverse forumuri cat si pe blogul lui Kristofer cum ca fostul DEEA se va numi Vibe FM si se va lansa oficial pe data de 15 martie.

Inca nu am reusit sa dau de prietenul meu Cristian Popescu pentru o confirmare oficiala, desi inca astept sa-mi dea cateva vesti, nu de alta dar mi-a promis ca o va face cum va auzi ceva nou.

Nu stiu inca ce alte noutati va aduce acest nou nume care, cu siguranta va ajunge un brand mare pe piata romaneasca (asa cum numai Lagardere stie sa faca... a se vedea spre exemplu Europa FM si Radio 21), dar cu siguranta stilul muzical nu se va schimba foarte mult.

Pentru cei care nu stiu inca, Radio DEEA exista in continuare, insa mare atentie sa nu faceti confuzie. Numele de Radio DEEA a ramas la fostii patroni ai retelei si emite exclusiv pe internet, iar Vibe FM este ceea ce va ramane pe FM.

Voi reveni cu noi informatii cum le voi avea.

Niciun comentariu: