sâmbătă, august 09, 2008

6 romani imputiti au provocat intarzierea unui avion


Da! Ati citit bine. Din nou mi-e rusine ca sunt roman cu asemenea specimene. Sase romani au reusit sa faca un avion sa intarzie din cauza putorii de transpiratie pe care o emanau. Ce imbietor...
Citez sursa:

Un insotitor de bord a incercat sa rezolve problema pulverizand deodorant

Pentru romani parfumul tarii se simte inca inainte de a intra pe teritoriul acesteia. E suficient sa te apropii de terminalul de unde pleaca respectiva cursa menita sa te aduca acasa. Miercuri noaptea, in cursa Alitalia de la Roma spre Bucuresti, sase dintre pasagerii aflati la coada avionului miroseau puternic a transpiratie: o parte din cei aflati in apropiere s-au revoltat si au declarat ca vor impiedica plecarea avionului.

Cativa romani buni de gura au decis sa cheme pilotul avionului, iar echipajul a anuntat si politia de granita. Pilotul a incercat sa calmeze spiritele explicand romanilor revoltati (din cauza altor romani) ca nu poate da jos niste pasageri platitori pentru ca miros urat. Pana sa soseasca si politistul italian, un membru al echipajului a incercat sa improspateze aerul pulverizand deodorant deasupra zonei unde se aflau „sconcsii“.

Rezultatul a fost o com­binatie de parfum si miros de transpiratie in stare sa doboare si un cal. Intrebat de ce nu functioneaza aerul conditionat – care ar fi atenuat poate efectele transpiratiei – unul dintre stewarzi a replicat alarmat „you worry about AC when we have dangerous people here?!” (va faceti griji cu aerul conditionat cand noi avem aici oameni periculosi).


Integral in Gandul

Nu-i asa ca este minunat? Dar intrebarea pe care o pun acum tuturor este urmatoarea: va mai mira asemenea stiri? Raspunsul meu la intrebarea asta este un NU direct. Si va veti lamuri numai daca veti calatori in aceste zile calduroase cu RATB-ul prin Bucuresti sau cu orice mijloc de transport in comun din tara asta. Unii romani sunt periculosi! PUT!! Nu oricum... ci periculos de rau. Asadar, pe langa faptul ca aveam deja o imagine super patata prin UE si nu numai, am patat-o si mai rau... sau mai bine zis am imputit-o si mai rau cu mirosurile puternice de transpiratie emanate de unii oameni (daca pot sa le zic asa) care nu au auzit de apa si sapun, ca sa nu mai zic de spray-uri sau parfumuri.

Mesaj pentru cei care se simt:
Daca iesiti din casa, SPALATI-VA! Nimeni nu e obligat sa va miroasa voua toate damfurile emanate! Daca stiti ca transpirati, spalati-va inainte sa parasiti domiciliul. Am inteles ca apa calda e scumpa dar nici in halu' asta. Luati-va deodorante. Folositi-le. Daca puti si ti se spune in fata, incearca sa nu te revoltezi pentru ca poate fi al dracu' de adevarat! Chiar trebuie sa ne facem de cacat peste tot pe unde mergem? Da, stiu! Multi au auzit ca englezii au acelasi obicei, sa nu se spele si sa intoarca chilotii pe dos dupa o saptamana de purtare pentru ca e mai ecologic sa nu ne mai spalam pe noi si rufele, dar sa nu exageram cu excesul de zel.
Incercati sa nu mutati si nasul altora daca voi va simtiti OK in pielea voastra transpirata.
SPALATI-VA! Pentru o tara mai putin transpirata, fara mirosuri urate si pentru binele celorlalti.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Apa calda e scumpa, deodorantele nu cred ca exista in vocabularul tuturor... ce sa mai zic.. We did it again! Romania suckz!