luni, august 18, 2008

Buzoianu la Zilele Ramnicului

Weekendul acesta la Ramnicu Sarat a fost sarbatoare. Dupa sedinte aprinse la consiliul local, zilele orasului au debutat sambata cu un miting aviatic pe aerodrom, unde aparate de acrobatie, planoare si parasutisti au colorat cerul. Apoi s-a continuat cu manifestari cuturale cu prezentari de carte ale autorilor ramniceni, ziua de sambata incheindu-se cu un spectacol de muzica populara.
Duminica a inceput la ora 11:00 cu o sedinta publica de decernare a titlului de cetatean de onoare al municipiului Ramnicu Sarat. Cei care au fost declarati cetateni de onoare ai municipiului sunt Mircea V. Homescu, Matu Dumitru si Dumitru P. Mazilu (post mortem). Seara a venit randul altor artisti sa incante publicul ramnicean. Ansambulul folcloric Tara Vrancei si trupele Fly Project, Fortele de munca si Time out impreuna cu artistii Giulia, Yanna si Radu Ille au cantat si incantat publicul spectator.
Tarziu in noapte cerul a fost brazdat de un superb foc de artificii. Micii si berea nu au lipsit, aducand un profit substantial agentilor economici. Dupa acest eveniment, pe strazile din centrul ramnicului au ramas doar kilograme de gunoaie pentru ca deh… traim in Romania si o sa mai dureze pana invatam sa aruncam gunoaiele acolo unde le este locul.
Acum ramane sa aflam parerea autoritatilor locale despre cum s-au cheltuit cei 70 000 de lei pe acest eveniment avand in vedere problemele foarte grave si datoriile cu care se confrunta orasul la ora actuala.

Voi reveni in curand cu cateva poze si clipuri de la Zilele Ramnicului deoarece conexiunea GPRS de la Vodafone, nu imi permite sa le uploadez. Apropo... felicit Vodafone pentru minunata acoperire 3G care nu exista la Ramnicu Sarat.
Singura retea care ofera acoperire 3G aici este Digi.Mobil, dar din pacate nu au lansat inca serviciile comerciale de date.

Niciun comentariu: