duminică, august 10, 2008

Poza zilei

Astazi am umblat hai-hui prin oras cu cel mai bun prieten al meu. Mergand pe Bulevardul Nicolae Balcescu, am prins 2 cetateni pe care i-am fotografiat.




























Se pare ca unora le prieste aerul curat si racoros de duminica de pe Bulevardul Balcescu. Si asta mai ales pentru ca e liniste. Multumim pe bune autoritatilor locale pentru ca opresc circulatia in zona mai sus mentionata. Somn usor celor care vor sa traga un pui de somn in aer liber! :)

O saptamana cat mai frumoasa si mai usoara!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dragul meu.......tu cand te duci undeva in aer liber oriunde ar fi el (aerul ;) ) iti doresti sa stay in liniste si sa tragi un mic pui de somn nu????? asa si "oraseniiiiiiiiiii" nostrii asta e si pana la urma si la urma impoortant e ca statul pune taxe pe paine lapte branza "oo" si ulei si nu pe alcool(mai ales pe vodka ADIO MAMA, LEGATURA CU PAMANTUL si alte denumiri .sa nu facem reclama mascata) intelegi ? asta e important sty........e o vorba din popor ......MANCAREA E FUDULIE BAUTURA`I TEMELIE..........asa ca......... nu ne ramane decat sa multumim statului roman si in special militiei romane.pardon politie romane ca ne asigura siguranta si ce mai zic ei acolo si sa ne aducem aminte vorba deja celebra pe care MIRCEA BADEA o spune: TRAIM IN ROMANANIA........(exact) SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL.

multumim celor care au avut buna vointa de a asigura linistea si somnul dulce celor doua personaje din aceasta poza MULTUMIM DOMNILOR........

gushter

Anonim spunea...

Dureros ca astia s-au imbatat din banii naivilor ce ies la terasele din zona Crang.

Sunt mai tot timpul cu un tip de aceasi varsta ca si ei, invalid si beat mereu ce isi face veacul cersind prin zona mai sus mentionata.