duminică, septembrie 23, 2007

Cosmote lanseaza serviciul ONEphone in Grecia


Cosmote Grecia a lansat serviciul ONEphone, care permite folosirea telefonului mobil ca linie fixa in momentul in care utilizatorii sunt acasa. Astfel, clientii Cosmote pot suna la orice numar fix din Grecia la aceleasi costuri ca si cele pentru telefonia fixa.

Noul serviciul ONEphone este disponibil pentru 5 euro/luna si include:
• 200 de minute catre orice retea de telefonie fixa din Grecia
• Tarife de telefonie fixa pentru orice retea de telefonie fixa din Grecia, dupa utilizarea celor 200 de minute

Serviciul este activ pentru apelurile initiate din interiorul locuintei si dintr-o arie delimitata din jurul acesteia. Inainte de initierea unui apel, utilizatorul este informat daca se afla in perimetrul in care serviciul este functional sau nu, urmand sa fie tarifat in mod corespunzator.

Sursa HotNews

Deocamdata nu se stie nimic despre data la care va fi lansat acest serviciu si in Romania, dar cu siguranta va fi o mare lovitura sub centura pentru serviciul concurent Vodafone Acasa, avand in vedere ca va fi un serviciu exclusiv.

A zis cineva despre Cosmote ca e o retea naspa? Mai ganditi-va ;) Estimez ca urmeaza o mare surpriza dupa ce se va lansa serviciul de portabilitate a numerelor... o mare rasturnare de situatie pe piata comunicatiilor mobile.
O sa vedem daca am avut dreptate prin vara lui 2008.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nush ce sa zic.. cosmote a progresat f mult de la lansare.. Imi place ca are acoperire mare, mai mare ca si Vodafone si Orange, oferte de abonament tentante, oferte la cartelele prepayd unice.. un singur lucru ma deranjeaza.. nu prea ofera minute in ofertele lor in celelalte retele, mai mult in reteaua lor banuiesc pt a incuraja oamenii sa aleaga cosmoteu.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Nu chiar. Apelurile in retea ii costa foarte putin.
Oricum la noile oferta au bagat acum si minute in reteaua Romtelecom, ceea ce mi se pare un lucru bun.
Nu degeaba sunt partenere cele 2 retele ;)